Veggie Cocktails - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Pimpelende Paprika en een Aangeschoten Aardappel

Een avond cocktails drinken en genieten van lekkere happen is natuurlijk altijd een feestje. Waarschijnlijk kies je voor een Gin-Tonic met komkommer, Cosmopolitan, Mojito of een frisse Cuba Libre. Maar heb je toevallig weleens gehoord van de Aangeschoten Aardappel of de Wankelende Wortel? Ik heb mogen ondervinden wat deze ‘’gekke’’ namen inhouden. En gelukkig, want dit had ik niet willen missen!

Veggie Cocktails - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Let’s taste!

MOER is een biologisch restaurant waar groenten in de spotlights staan! En waarom dan geen veggie cocktails dachten ze daar? De chef-koks van MOER hebben veel geëxperimenteerd met de combinatie van verschillende soorten groenten en alcoholische dranken. Hier zijn heerlijke cocktails uitgekomen. Mijn favoriet? De Pimpelende Paprika. Deze cocktail bestaat uit paprika, Craft bier, Earl Grey en Limoncello. Perfect passend hapje bij deze cocktail?  Een portie patatas bravas. De combinatie van deze smaken is zeer verrassend. In eerste instantie weet je niet zo goed wat je kunt verwachten van de gecombineerde smaken, maar de veggie cocktails zijn meer dan verrassend lekker!

Veggie Cocktails - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Vanaf januari kun je elke laatste zondag van de maand genieten van live muziek, veggie cocktails en happen tijdens de MOER Veggie Sundays. Proost samen met een Teute Tomaat en ervaar de heerlijke smaak van de verschillende veggie cocktails. Neem een kijkje op de kaart van MOER of laat je verrassen!

Lees ook:  Tony's Store: een waar choco walhalla

0 comments on “Pimpelende Paprika en een Aangeschoten Aardappel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *