Shopping Guide Arnhem

by Redactie

Arnhem, de stad waar je in de zomer heerlijk kunt genieten van een drankje op de Korenmarkt, je even tot rust kan komen tijdens een rustgevende wandeling in het Sonsbeek park én waar je heel goed kunt shoppen. Arnhem heeft een relatief klein, maar fijn winkelcentrum, waar iedereen kan slagen. De grote winkelketens als Zara en H&M weten we waarschijnlijk allemaal wel te vinden, maar in Arnhem heb je veel toffe boetiekjes, waar je misschien nog niet van af wist. De allerleukste hebben wij voor je opgezocht!

Guts & Gusto

Deze naam kan je bekend voorkomen. Guts & Gusto heeft namelijk ook een hele leuke webshop. Hoe leuk is het om een kijkje bij deze winkel te nemen in real life? Wij zijn vooral fan van de leuke skirts van Guts & Gusto. Ook de laarsjes zijn geweldig!

Arnhem Shopping Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Tribute (MEN)

‘Shop heaven’ voor de mannen. Bij deze winkel vind je alle mooie merken: Diesel, PME Legend, Calvin Klein, Denham, Scotch & Soda en ga zo maar door. De vrouwen kunnen neerploffen op de bank en de mannen kunnen zich hier uitleven. Ook wel eens  leuk!

Arnhem Shopping Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

NIKKIE

Het kledingmerk NIKKIE is in 2011 gelanceerd door modeondernemer Nikkie Plessen. Onlangs opende ook in Arnhem een heuse NIKKIE store (inmiddels zijn er al 16 in totaal). Het merk verkoopt vrouwelijke, tegelijkertijd ook stoere kleding voor alledaags, maar ook voor een avondje stappen. Onlangs lanceerde Nikkie samen met topmodel Kate Moss een Disney collectie, hoe leuk!

Arnhem Shopping Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

SuperTrash

Net als NIKKIE, is ook SuperTrash een kledingmerk wat gelanceerd is door een Nederlandse onderneemster, namelijk Olcay Gulsen. Het merk straalt luxe en vrouwelijkheid uit voor een mooie en schappelijke prijs. Het assortiment is enorm breed, dus er zit voor (bijna) iedere vrouw wel wat moois tussen!

Lees ook:  Wax Bar Challenge voor zomerproof benen

Arnhem Shopping Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Soul

Bij Soul vindt je alle fashion musthaves van het moment. De winkel verkoopt allerlei toffe merken zoals Josh V, Zoe Karssen, La Sisters en Fabienne Chapot. Een fijne verzameling van hippe merken waar je zeker zult slagen.

Arnhem Shopping Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Byou 4 you

In deze shopping guide mag een hippe sieraden winkel natuurlijk niet ontbreken. It’s all in the details, right? Bij Byou 4 you kun je terecht voor alle accessoires. Voor zowel een casual outfit als een party outfit.

Arnhem Shopping Guide - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

 

Foto header via iStock, credits: ivotheeditors

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy