Powernappen op Amsterdam Centraal

Na de lunch last van een inkakker? Dan ben je zeker niet de enige! Soms heb je tijdens een drukke werkdag gewoon echt even behoefte aan een goed powernap , maar ja, waar doe je dat? Werk je toevallig in de buurt van Amsterdam Centraal? Dan heb je geluk! Vanaf nu kun je namelijk een dutje doen op een van de comfortabele bedjes van Auping in de Amstelpassage op het centraal station van Amsterdam.

Voordelen

Misschien zal je baas het er niet (gelijk) helemaal mee eens zijn, maar een powernap heeft wel degelijk een gunstig effect op het functioneren van de mens. Een kort dutje geeft je hele lichaam weer even die oppepper die je nodig hebt om weer goed te kunnen presteren. Het verbetert je concentratie, je humeur, je productiviteit en natuurlijk ook je energie, zodat je na je dutje weer vol power verder kan met waar je mee bezig was.

De perfecte powernap duurt twintig minuten: niet te lang, en niet te kort. Van een te lange powernap kan je namelijk juist suffer worden omdat je in een te diepe slaap bent geraakt. Eenmaal ontwaakt voel je je weer top fit en als het goed is ook een stuk creatiever!

Lil’ Recharge Room

Vanaf 19 januari tot en met Valentijnsdag kun je in de Lil’ Recharge Room in de Amstelpassage terecht voor deze handige powernaps op bedden van Auping. Na je dutje kun je je nog even laten inspireren bij de creatieve winkeltjes van Lil’ Amsterdam die ook in de Amstelpassage te vinden zijn.

Lees ook:  10 x nieuwe food hotspots in Nederland

0 comments on “Powernappen op Amsterdam Centraal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *