OP DE KOFFIE bij Too Good To Go [VIDEO]

by Imke Walenberg

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer dronken we, op een bed(!) in TSH Collab, een kop koffie met Joost Rietveld van Too Good To Go.

De Too Good To Go-app is echt verser dan vers gelanceerd in Nederland. Toen we Joost, managing director van Too Good To Go in Nederland, spraken in december waren de voorbereidingen voor de lancering nog in volle gang.

Voedselverspilling aanpakken

Too Good To Go helpt de voedselverspilling door restaurants en winkels te bestrijden door hun overtollige voedsel te verkopen in plaats van weg te gooien. De missie van dit mooie concept is om wereldwijd voedselverspilling te verminderen. Dat we op den duur kunnen leven in een wereld waarin geproduceerd eten ook op een bord belandt. Ieder jaar wordt een derde van het geproduceerde voedsel namelijk verspild. Enorm zonde, dus pakken we de voedselverspilling aan! De app was al succesvol actief in een heel aantal andere landen, en nu dus sinds deze maand ook in Nederland.

Op de koffie - Too Good To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koffie-tip
Elke aflevering van OP DE KOFFIE krijgen we ook een tip waar we ook eens langs zouden moeten gaan voor een koffie. De tip van Joost?  Natuurlijk iets met eerlijk voedsel… Namelijk een bakkie drinken met de eigenaar van Landmarkt, een biologische supermarkt waar ze onder andere lokale producten verkopen. Staat bij deze op onze OP DE KOFFIE-lijst!

Lees ook:  OP DE KOFFIE bij de SpinAwards [VIDEO]

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy