Op de koffie - Too Good To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OP DE KOFFIE bij Too Good To Go [VIDEO]

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer dronken we, op een bed(!) in TSH Collab, een kop koffie met Joost Rietveld van Too Good To Go.

De Too Good To Go-app is echt verser dan vers gelanceerd in Nederland. Toen we Joost, managing director van Too Good To Go in Nederland, spraken in december waren de voorbereidingen voor de lancering nog in volle gang.

Voedselverspilling aanpakken

Too Good To Go helpt de voedselverspilling door restaurants en winkels te bestrijden door hun overtollige voedsel te verkopen in plaats van weg te gooien. De missie van dit mooie concept is om wereldwijd voedselverspilling te verminderen. Dat we op den duur kunnen leven in een wereld waarin geproduceerd eten ook op een bord belandt. Ieder jaar wordt een derde van het geproduceerde voedsel namelijk verspild. Enorm zonde, dus pakken we de voedselverspilling aan! De app was al succesvol actief in een heel aantal andere landen, en nu dus sinds deze maand ook in Nederland.

Op de koffie - Too Good To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koffie-tip
Elke aflevering van OP DE KOFFIE krijgen we ook een tip waar we ook eens langs zouden moeten gaan voor een koffie. De tip van Joost?  Natuurlijk iets met eerlijk voedsel… Namelijk een bakkie drinken met de eigenaar van Landmarkt, een biologische supermarkt waar ze onder andere lokale producten verkopen. Staat bij deze op onze OP DE KOFFIE-lijst!

Lees ook:  Nieuw 'shop till you drop' fenomeen in Nederland: Prime Day
Categories Food Life

Imke Walenberg (1985) is an all-round content entrepreneur, creating, developing and performing online concepts in the field of art, travel & lifestyle. Always looking for interesting collaborations between creative people and brands. She is also editor-in-chief of Stijlmeisje.com, an experienced speaker in the field of online presence and proud mother of two little girls.

0 comments on “OP DE KOFFIE bij Too Good To Go [VIDEO]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *