Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Op de koffie - Too Good To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

OP DE KOFFIE bij Too Good To Go [VIDEO]

We gaan op de koffie! En wel bij alle toffe initiatieven, bijzonder mensen, leuke hotspots die Nederland rijk is. Maar ook daarbuiten! Deze keer dronken we, op een bed(!) in TSH Collab, een kop koffie met Joost Rietveld van Too Good To Go.

De Too Good To Go-app is echt verser dan vers gelanceerd in Nederland. Toen we Joost, managing director van Too Good To Go in Nederland, spraken in december waren de voorbereidingen voor de lancering nog in volle gang.

Voedselverspilling aanpakken

Too Good To Go helpt de voedselverspilling door restaurants en winkels te bestrijden door hun overtollige voedsel te verkopen in plaats van weg te gooien. De missie van dit mooie concept is om wereldwijd voedselverspilling te verminderen. Dat we op den duur kunnen leven in een wereld waarin geproduceerd eten ook op een bord belandt. Ieder jaar wordt een derde van het geproduceerde voedsel namelijk verspild. Enorm zonde, dus pakken we de voedselverspilling aan! De app was al succesvol actief in een heel aantal andere landen, en nu dus sinds deze maand ook in Nederland.

Op de koffie - Too Good To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Koffie-tip
Elke aflevering van OP DE KOFFIE krijgen we ook een tip waar we ook eens langs zouden moeten gaan voor een koffie. De tip van Joost?  Natuurlijk iets met eerlijk voedsel… Namelijk een bakkie drinken met de eigenaar van Landmarkt, een biologische supermarkt waar ze onder andere lokale producten verkopen. Staat bij deze op onze OP DE KOFFIE-lijst!

Categories Coffee Food

Na een snelle start als model, koos ik na mijn middelbare school toch voor het studentenleven. Mijn interesse voor mode was echter al flink aangewakkerd en niet meer te temperen.Tijdens mijn studie (Middeleeuwse Literatuur, mijn andere grote passie) bleef ik dan ook actief bezig met mode en lifestyle. Om studie en mode nog beter te combineren, bracht ik een deel van mijn studie door aan de universiteit van modestad Milaan. Voor een Amerikaans mode website publiceerde ik wekelijks modenieuws en werd ik gevraagd 'street fashion' te fotograferen voor o.a. Cosmopolitan Hong Kong.Na het afronden van mijn studie ging ik aan de slag bij een pr-bureau en een crossmediaal bureau om vervolgens toch de keuze voor mijzelf te maken in de vorm van Stijlmeisje. Als Stijlmeisje ben ik actief als styliste en fashion blogger. Daarnaast ben ik natuurlijk actief als editor-in-chief/founder van Daily Cappuccino.

0 comments on “OP DE KOFFIE bij Too Good To Go [VIDEO]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *