Omron EVOLV, de lifestyle bloeddrukmeter

by Wanda Bregman

Heb jij al een bloeddrukmeter? Nee? Aanschaffen maar dan.  Je bloeddruk regelmatig checken is de eerste stap naar een gezonde, gezontroleerde lifestyle! Iedereen heeft het elke dag ongelooflijk druk; werk, vrienden, familie, netwerken en natuurlijk ook nog sporten. Vaak gaat dit ten koste van een gezonde werk-privébalans. Een eerste stap in het beheersen van je gezondheid is regelmatig je bloeddruk checken. En dat kun je nu heel gemakkelijk zelf met de nieuwe EVOLV: de stylische, geavanceerde bloeddrukmeter van Omron Health.  Je bloedruk checken zoals bij de dokter. Jouw bloedruk vertelt je namelijk alles over je gezondheid. En door dit regelmatig te meten, krijg je beter inzicht in je gezondheid.

De EVOLV is de all-in-one gebruikersvriendelijke bloeddrukmeter met een uniek ontwerp en functionaliteiten. Nauwkeurig je bloeddruk meten kan nu overal en op elk moment. Het scherm, de monitor en manchet zijn volledig geïntegreerd tot een compact apparaat zonder enge kabels of slangen. Op het digitale scherm zitten slechts twee knopjes: start/stop en sync. Easy: je drukt op de start/stopknop voor een meting, even wachten, en op het OLED-scherm zie je direct je systolische (boven) druk, diastolische (onder) druk en je polsslag.

 

Hoe werkt het?

Met de sync-knop koppel je de bloedrukmeter snel en makkelijk via bluetooth en de Omron-app aan je smartphone of tablet. Heb je een iPhone, zoals ik? Dan synchroniseert de EVOLV alle gegevens direct aan je ‘Gezondheidsapp’. Handig! De Intelli Wrap Cuff (de manchet) Technology biedt 360° accuracy dat klinisch nauwkeurige metingen garandeert. De bloeddrukmeter is makkelijk aan te brengen met één hand. Intellisense Technology zorgt dat de manchet zich automatisch opblaast tot het ideale niveau voor jouw lichaam. De bloeddrukmeter detecteert ook bewegingen tijdens het meten voor de nauwkeurigheid van de meting. En het waarschuwt je als een onregelmatige hartslag wordt gedetecteerd. Het interne geheugen kun je tot 100 metingen opslaan. Resultaten deel je via e-mail, sms of WhatsApp en worden automatisch opgeslagen in compatible health apps op je smartphone/ tablet.

Lees ook:  Sterker en fitter de zomer in met de nieuwe Polar sporthorloges

Tips

EVOLV maakt het meten van je bloeddruk een makkelijk onderdeel van je lifestyle. En heb je een hoge bloeddruk gedetecteerd? Een aantal tips om die te verlagen: een verandering in je dieet (je weet wel: minder alcohol en snacks), meer sporten (combi kracht en cardio), verminderen van stress (ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie). Deze bloeddrukmeter is de beste stap naar een gezondere lifestyle! De Omron EVOLV is beschikbaar via Coolblue.

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy