Nightlife Guide Breda

by Redactie

Alweer een tijdje geleden maakten wij een nightlife guide over de havenstad Rotterdam. In dit artikel bespreken we de tofste en gezelligste cafeetjes, bars en clubs van het altijd gezellige, Breda. Van gewoon even een drankje doen tot dansen tot in de late uurtjes, je kan het allemaal terugvinden in deze nightlife guide.

1) Dok 19

De perfecte hotspot voor de echte bierliefhebber. Er zijn namelijk maar liefst 80 verschillende bieren op de kaart te vinden. Bij café Dok 19 kun je naast een lekker biertje ook terecht voor een lekkere pizza of pasta en heerlijke borrelhapjes, en heb je een mooi uitzicht op de rivier de Mark. In het weekend kun je bij Dok 19 tot in de laatste uurtjes blijven dansen met gezellige muziek en er worden regelmatig leuke feestjes georganiseerd.

2) Binnen

Zin in een lekkere cocktail? Binnen is de place to be als het gaat om cocktails. Je kunt hier ook terecht voor een heerlijk diner en in de zomer kun je hier tot de late uurtjes blijven hangen op het grote terras en genieten van de nazon. De bovenste verdieping van dit monumentale pand is de ideale plek om een feestje te geven voor familie of vrienden.

3) Het Zwarte Schaap

Cafe Het Zwarte Schaap is een typisch Brabantse kroeg die ieder gezelligheidsmens wel kan waarderen. Zeker met carnaval in aantocht is dit de place to be (als je ervan houdt natuurlijk). De kroeg wordt dan namelijk ‘Het Zatte Schaap’ genoemd… Deze kroeg is leuk voor jong en oud, want er loopt hier van alles rond!

Lees ook:  Een avond uit in Berlijn? Dit zijn dé plekken om naartoe te gaan

4) Graanbeurs

Voor het echte nachtleven moet je bij de Graanbeurs zijn. Hier worden de tofste feesten en clubavonden van Breda georganiseerd. Van hiphop tot techno, de Graanbeurs zorgt voor een gevarieerde stapavond. Nationaal bekende feestjes zoals Vunzige Deuntjes en Verknipt worden ook op deze plek georganiseerd.

5) Zeezicht

Cafe Zeezicht is een begrip in Breda waar je hele dag en avond kunt vertoeven. ‘s Zomers is het op het terras gezellig druk en kun je genieten van een hapje en een drankje midden op de Grote Markt. Ook worden er vaak gezellige live-optredens van verschillende artiesten georganiseerd waar je met de hele familie van kunt genieten!

6) Shots

De naam van deze bar zegt al genoeg: shots, shots en nog meer shots. Je kunt hier maar liefst meer dan 120 verschillende shotjes bestellen en het serveren ervan is al een show op zich. Tip: op dinsdag zijn alle shotjes 1+1 gratis. Of je nou blijft voor een shotje, of de hele avond blijft hangen, it’s up to you…

Foto’s header via iStock, credits linker-afbeelding: csfotoimages en credits rechter-afbeelding: Marko NOVKOV

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy