Nieuw (lokaal) muzikaal talent spotten met Deezer NEXT

by Jill Buitenhuis

Het is natuurlijk eenvoudig om altijd de muziek te luisteren waarvan je zeker weet dat je het leuk vindt. Als je van hiphop houdt, zal je sneller een hiphop playlist laten afspelen dan een klassieke playlist. De stap om voor onbekende muziek te gaan is vaak groot. Muziekstreamingdienst Deezer brengt daar verandering in. En wel in de vorm van Deezer NEXT.

Nieuwe artiesten ontdekken

Met Deezer NEXT wordt je in aanraking gebracht met nieuwe artiesten. Zowel wereldwijd als divers talent komt hierin naar boven. Met een combinatie van ‘playlisting’, creatieve marketingcampagnes met speciale content, fan events en social media-support worden de verschillende Deezer NEXT artiesten 12 maanden begeleid én kunnen ze zichzelf op de kaart zetten. Het gebruik van een track van een Deezer Next artiest voor de wereldwijde Deezer tv-commercial speelt hierbij een grote rol.

Sneak peak

De eerste lokale artiest voor de Benelux is de Indie band EUT, op internationaal niveau is dit Jorja Smith. Andere internationale acts zijn: Eddy de Pretto, Sopico, GASHI, Lewis Capaldi, Yxng Bane, Irie Kingz, Mike Bahia, El Kanka, Marta Soto en L.A. Ben je ook zo benieuwd naar deze artiesten? Luister alvast naar de muziek en geniet van alle mooie nummers. Franse rappers, Colombiaanse popsterren, leuke bandjes.

 

Lees ook:  4 x festivals in mei voor het hele gezin

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy