In deze pop-up kan je de hele dag gezonde ontbijtjes bestellen

by Roos Pieters

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch hebben veel Nederlanders niet altijd tijd, of maken we niet altijd de tijd om te ontbijten. We blijven liever iets langer in bed liggen, in plaats van rustig een kopje koffie te drinken met een lekker ontbijtje. Omdat veel Nederlanders wel het voornemen hebben om te ontbijten en om gezonder te leven is er nu tijdelijk een all day breakfast concept neergestreken in Amsterdam: Sunny’s Breakfast Bar. 

Sunny’s Breakfast Bar

Bij Sunny’s Breakfast Bar, een pop-up restaurant voor drie weken in de Amsterdamse Pijp, geniet je de hele dag door van lekkere, gezonde en voedzame muesli bowls. Alle ingrediënten zijn plantaardig en biologisch en de nieuwe muesli’s van Zonnatura (één van de bedenkers van het concept) spelen de hoofdrol. De winst van dit project wordt gedoneerd aan het Partners Pays-Dogon Groene Woestijn project. Je bent dus niet alleen goed bezig voor jezelf, maar je draagt ook een steentje bij aan een beter milieu.

In deze pop-up kan je de hele dag gezonde ontbijtjes bestellen - Sunny's Breakfast Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog In deze pop-up kan je de hele dag gezonde ontbijtjes bestellen - Sunny's Breakfast Bar - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Rico Verhoeven

Ook heb je een grote kans om kickboxer Rico Verhoeven tegen het lijf te lopen. Hij wordt namelijk het nieuwe gezicht van Zonnatura! Voor topsporters als Rico is een voedzaam en gezond ontbijt super belangrijk. Hij wil overbrengen dat het niet alleen belangrijk is voor topsporters, maar ook voor jou en mij.

Pop-up Sunny’s is vanaf 25 januari tot en met 14 februari geopend op de Eerste Sweelinckstraat 20 in de Amsterdamse Pijp. Openingstijden zijn van 7.30 uur tot en met 17.00 uur (za en zo v/a 9.00 uur). Voor meer informatie, kijk op www.sunnysbreakfastbar.nl

Lees ook:  Het Kleinste (Thee)Huis van Amsterdam

Copyright foto’s: Iris Duvekot 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy