Getest: Ultimate Ears WONDERBOOM

by Petrick de Koning

Met een smartphone heb je letterlijk overal toegang tot je favoriete muziek. En als de gelegenheid zich voordoet – en je anderen niet stoort – is het heerlijk om je eigen deuntjes de ruimte in te knallen. De eisen die ik daarbij aan een portable Bluetooth speaker stel zijn simpel: goed geluid en een compact, cool design. Tijd dus om op pad te gaan met de WONDERBOOM van Ultimate Ears.

Design

Om met mijn laatste eis te starten: de WONDERBOOM heeft een super strak rond design. Ook de kleurstelling biedt voor elk wat wils. Van stijlvol zwart tot knallend rood, en alles daar tussenin. Met de siliconen onder- en bovenkant staat de box altijd stabiel op zijn ondergrond. Dat is prettig als je de bass flink laat stampen. Met de slimme lus hang je de UE Wonderboom overigens net zo makkelijk op aan een haak of boomtak. Hij kan tegen en stootje en zelfs in de regen of in de badkamer hoef niet extra voorzichtig te zijn. Deze Wonderboom kan ‘gewoon’ tegen water.

Kwaliteit

Het ronde design is niet alleen voor de looks. De speaker biedt namelijk een 360-graden muziekervaring. Als je ‘m midden op tafel zet, kan iedereen volop meegenieten. Qua geluid zit het dus zeker goed. Hij kan lekker hard. Om dat effect te bereiken, hoef je niet eindeloos te pairen met je mobiel. Een paar drukken op de grote knoppen is voldoende. Eenmaal opgeladen ben je dan zo’n 10 uur verzekerd van topmuziek. En wanneer je nog meer power wilt, kun je gewoon twee WONDERBOOMS koppelen. Dan moet je wel een robbertje vechten over wie de volumeknop bedient. Je kunt namelijk eenvoudig meerdere devices syncen. Alle features en het compact formaat maken het een feest om met deze kleurige bluetooth speaker op pad te gaan!

Lees ook:  Hoe je 'groener' met je smartphone omgaat

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy