Getest: Odlo Evolution Blackcomb sportshirt

by Petrick de Koning

De drempel om lekker te gaan rennen ligt in de winter flink hoger dan in de zomer. Als het grijs en donker is, heb ik veel minder zin om mijn sportschoenen aan te trekken en naar buiten te gaan. En dan hoeft het nog niet eens heel koud te zijn. Toen Odlo aanbood om een shirt van hun eerstelaags sportwear uit de Evolution Blackcomb lijn te testen, wist ik eigenlijk al dat het voorbij was met de excuses. Met deze underlayer weet je zeker dat je het niet koud krijgt. Testen maar dus.

Geen extra laag kleding nodig

Op het eerste oog lijkt er niets speciaals aan het sportshirt. Eenmaal uit de doos ziet het er wat klein uit. Maar eenmaal aan zit het meteen als gegoten. Als het niet te koud is, kun je er perfect in rennen, zonder extra laag kleding. Slimme geïntegreerde zones zorgen met een speciale ribbelstructuur bijvoorbeeld voor extra warmte bij je nieren. Je hoeft ook niet bang te zijn voor onaangename geurtjes want de mesh-structuur op de rug en onder je oksels staan garant voor goede ventilaties. Bovendien is het shirt uitgerust met geurremmende vezels. Nu we toch op de looks letten; het snake skin design zorgt dat je niet alleen comfortabel maar ook nog stijlvol op pad gaat.

Getest: Odlo Evolution Blackcomb sportshirt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Getest: Odlo Evolution Blackcomb sportshirt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Perfecte onderlaag

Als het wat kouder is, is de Evolution Blackcomb sportoutfit ook perfect als onderlaag. Afgelopen weken droeg ik het onder mijn rugbyshirt met korte mouwen. Hoewel de intensiteit van dit spelletje vaak hoog is, sta je als driekwarter/lijnspeler ook weleens stil. Zeker als je net bij een actie betrokken was, kun je dan onaangenaam afkoelen. Niet met deze Odlo-onderlaag. De speciale stof droogt snel en biedt perfecte isolatie tegen de kou. Ik weet dan ook zeker dat ik het Evolution Blackcomb shirt later dit jaar onder mijn ski-outfit ga dragen. Let’s go outside!

Lees ook:  4 x de leukste beachsports voor deze zomer

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy