kalenders - daily cappuccino - lifestyle blog

Drie ideeën voor stijlvolle kalenders in huis

Nieuw jaar, nieuw vooruitzicht. Heb jij eigenlijk al een nieuwe kalender in huis? Kalenders hangen allang niet meer suf en saai aan de wand van het toilet. Ze komen vaak in mooie designs en zijn een mooie toevoeging aan je interieur. Voor wie nog geen keuze heeft kunnen maken zijn hier een aantal ideeën voor stijlvolle kalenders:

1) Printbare kalenders

Het leuke aan een kalender is dat je er niet veel geld aan uit hoeft te geven. Je kunt ze zelfs gratis downloaden en uitprinten. Pinterest staat vol met leuke kalenders van creatieve ontwerpers. Hier vind je er een paar voor als je graag voor een minimalistisch design gaat, koffieliefhebber bent of van bloemen houdt:

Minimalistische kalender

Koffiekalender

Bloemenkalender

Na het uitprinten kan je de kalender in een mooi klembord doen. Of je kunt de kalender op dik papier uitprinten en met een clip bij elkaar houden. Een leuke eyecatcher voor op tafel.

2) Inspirerende kalenders

Mooie foto’s van de natuur met inspirerende citaten gaan altijd goed samen. Deze kalender van ZoeteLiefde is daar een mooi voorbeeld van. Alle citaten komen uit het gedichtenboek Lily In The Wild Field van Marina de Haan, die vol staat met gedichten Engelse en Nederlandse gedichten over hoop.

3) Posterkalenders

Heb je liever all time overzicht? Posterkalenders zoals deze van Dream Key Design zijn groot van formaat waar alle dagen van de maand op te zien zijn. Je kunt op veel posterkalenders verjaardagen en afspraken opschrijven of je kunt hem mooi inlijsten.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Lees ook:  4 dingen waar je op moet letten als je jouw muren wilt omtoveren van saaie wall tot stukje design muur

Foto header via thecottagemarket.com

0 comments on “Drie ideeën voor stijlvolle kalenders in huis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *