Dé modetrends van 2018 voor mannen en vrouwen

by Redactie

Een nieuw jaar begint natuurlijk ook met nieuwe trends op het gebied van mode. Wij brachten deze maand een bezoek aan de Modefabriek in de RAI in Amsterdam en spotten heel veel nieuwe, toffe modetrends mannen en vrouwen:

Dress Like A Man

Klassieke mannenmode komt weer helemaal terug dit jaar. Blazers, linnen broeken en andere tijdloze vintage items zijn zowel klassiek, als casual te combineren. Deze winter is de blazer weer terug van weggeweest en dit item zie je bij veel verschillende merken terugkomen. Toffe merken als Simon James Cathcart, Jouez les enfants en Tommy Page verwerken deze trend in hun kleding en besteden veel aandacht aan de geschiedenis van deze trend.

Vergrote functionaliteit

Omdat we tegenwoordig zulke drukke en moderne levens leiden, denken meer kledingmerken aan de functionaliteit van onze kleding. Dit kan dus betekenen dat er binnenkort kleding te koop is die geschikt is voor naar het werk, om in te sporten en zelfs voor het uitgaansleven! Daarnaast wordt er dit jaar ook meer aandacht besteed aan kleding wat goed reageert op het weer en handig is om in te reizen.

Yellow it is

Geel wordt de kleur van 2018. Deze kleur zal in verschillende tinten terugkomen, van neon tot zachtgeel, en zowel bij mannen als vrouwen. Deze statement kleur komt vooral veel terug bij streetstyle merken zoals Off-White en Nike. Speel ermee en ontdek de tofste kleurencombinaties!

Sporty socks

Des te meer sok je ziet, des te beter. Super fijn, we hoeven onze sokken niet meer te verstoppen! Ook hoef je niet meer van die vervelende enkelsokjes te kopen, maar lekkere warme sokken. Draag je een rok? Add the socks. Door de sokken geef je je outfit een sportieve look, ook al is de rest ladylike. Ook bij de mannen kan een chique look af en toe wel wat sportiefs gebruiken. Draag je een nette pantalon? Add the socks.

Lees ook:  Herfstmode voor hem en haar, dit zijn de trends voor 2017

Extra wijde denim

Deze trend hebben we afgelopen jaar ook al veel voorbij zien komen, maar zullen de aankomend jaar nog veel meer gaan zien. De wijduitlopende spijkerbroeken. Ook bij deze trend is het weer duidelijk dat alles van vroeger weer terugkomt. In de ‘eighties’ en de ‘nineties’ was het vanzelfsprekend om een broek met wijde pijpen aan te trekken. De trend verdween, maar is gelukkig weer helemaal terug. De broeken zitten niet alleen lekker, ze zien er ook geweldig uit. Elke simpele outfit krijgt door deze broeken een extra boost. Je saaie outfits zijn niet saai meer en je ziet er super fashionable uit!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy