Alle bierliefhebbers verzamelen bij Helst! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Alle bierliefhebbers verzamelen bij Helst!

Zoals niemand zal hebben gemist, is in heel Nederland de speciaal bier gekte volledig losgebarsten. Nieuwe lokale biermerken verschijnen iedere week, de een met een nog gekkere naam dan de andere om zo een beetje op te kunnen vallen. Namen als “Oh Buurman, wat doet u Nu?”, “F*ck de kerstboom staat in de fik!” en “Sweet Baby Jesus” zijn dan ook geen uitzonderingen meer.

The Wateringhole wordt Helst

Mocht je op zoek zijn naar nieuwe pareltjes, ga dan een keer kijken bij Helst. Deze craftbeer pub op de van der Helststraat (hence the name) onderscheid zich door zijn grote aanbod van bieren op tap (30+) en fles (45+). Met een nieuw verfrist uiterlijk van de tent, brons gegoten Amsterdammertjes als taps en een digitale menukaart waar je je eigen Insta-posts meteen terug kan zien neemt Helst afstand van zijn oude naam “The Wateringhole”.

Alle bierliefhebbers verzamelen bij Helst! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Alle bierliefhebbers verzamelen bij Helst! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De biertjes veranderen per vat en daarom kun je altijd een nieuw biertje vinden op één van de taps. Ben je geen bierkenner? Geen probleem. Bij Helst word je gelukkig ontvangen door craft beer specialisten met een rijke kennis over de verschillende bieren. Biertjes proeven en kiezen is dan ook geen probleem, perfect voor een kleine proeverij.

Mocht je na die paar rondes honger krijgen, heeft Helst ook nog een keuken waar simpel bijpassend fingerfood besteld kan worden. De spareribs en kip waren goed gekruid en werden gematched bij de biertjes.

Alle bierliefhebbers verzamelen bij Helst! - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  3 x foodpairing recepten met Chaudfontaine Fusion

0 comments on “Alle bierliefhebbers verzamelen bij Helst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *