About Art app maakt je enthousiast om (betaalbare) kunst te kopen!

by Roos Pieters

Tegenwoordig is het super makkelijk om online je gehele interieur bij elkaar te sprokkelen: van banken en complete keukens, tot aan wanddecoratie en bedden. Je hoeft in principe niet meer de deur uit. Zo kun je ook kunst en design shoppen op internet. Je komt online een schilderij tegen die meteen je aandacht trekt en die je graag in je woonkamer wil hangen. Bij kunst en design is het echter wel lastig inschatten hoe het zal staan bij de rest van je interieur. Je hebt een idee, maar bent niet zeker van je zaak. Ook is het zonde om zomaar een schilderij te bestellen. Gelukkig heeft de app About Art hier een handige en superslimme oplossing voor!

Hoe werkt de app?

Met deze app kun je via de camera van je telefoon zien hoe een kunstwerk zal staan in je interieur. Heb je een kunstwerk op het oog? Open het in de app en hang vervolgens het kunstwerk virtueel op waar je het in je huis zou willen ophangen. Vervolgens kun je dit beeld delen via social media. De mening van anderen kan vaak de doorslag geven of je het kunstwerk wil gaan kopen of toch besluit het niet te doen. Je kan het daarom ook sturen naar je partner zodat die zijn/haar mening kan geven. Net waar je je fijn bij voelt.

About Art App - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog About Art App - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Webshop

Naast een app, heeft About Art ook een webshop waar je betaalbare kunst kunt kopen van veel verschillende kunstenaars. Van moderne fotografie tot aan abstracte schilderijen, het assortiment is erg breed. Er is gedacht aan iedere kunstliefhebber.

Lees ook:  Review: de vrolijke myFirst Camera 2 laat je kind spelenderwijs met de omgeving omgaan

De About Art app is gratis te downloaden voor Android en iOS.

About Art App - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy