6x must-see Netflix series met een nieuw seizoen in 2018

by Roos Pieters

Wie kent het niet: je bent een geweldige serie aan het binge-watchen en ineens speelt Netflix niet meer automatisch de volgende aflevering af. Je hebt het seizoen afgekeken en je moet nog minstens een jaar wachten op een nieuw seizoen… Wij hebben hopelijk goed nieuws voor je, want dit jaar komen er weer veel nieuwe seizoenen uit van jouw favoriete series!

1) Orange is The New Black

Nog niet bekend met deze serie? Ga ‘m dan gauw bekijken want Orange is The New Black is een van de beste Netflix original series! De exacte datum van seizoen zes is nog niet bevestigd, maar we verwachten dat dit seizoen in juni zal verschijnen. Can’t wait!

2) House of Cards

Nog een geweldige original, House Of Cards. Seizoen zes zal waarschijnlijke eind 2018 verschijnen en zal dan ook gelijk het afsluitende seizoen zijn van de serie. Zonder Kevin Spacey overigens…

3) 13 Reasons Why

Misschien wel de meest besproken serie van 2017. In eerste instantie wilde Netflix maar een seizoen uitbrengen van de serie, maar door het grote succes is het tweede seizoen gelukkig ook bevestigd. Een datum is helaas nog niet bekend, dus we moeten nog even afwachten.

4) Jane The Virgin

Jane The Virgin (over een jonge, vrome katholieke vrouw die ontdekt dat ze per ongeluk kunstmatig is geïnsemineerd) eindigt ieder seizoen met een vreselijk spannende cliffhanger waarna je weer heel lang moet wachten op het vervolg… Gelukkig komt er begin 2018 weer een nieuw seizoen op Netflix te staan. Deze serie is een aanrader voor de binge-watch lovers onder ons!

Lees ook:  5 x deze series mag je zeker niet missen dit seizoen!

5) Modern Family

Modern Family, over drie gezinnen die samen één grote familie vormen, is zo’n typische serie die je lekker makkelijk wegkijkt. Je kunt gewoon even een aflevering aanzetten, zonder dat je de serie vanaf aflevering één hebt moeten volgen. Het is nog even wachten, maar eind dit jaar komt seizoen negen (!) alweer op Netflix te staan.

6) New Girl

In New Girl is hoofdrolspeelster Jess na een relatiebreuk op zoek naar nieuwe woonruimte. Ze komt te wonen in een appartement met drie nogal aparte vrijgezellen mannen: Nick, Schmidt en Winston. Onverwacht vormt het viertal toch een geheel. Deze serie zit een beetje in dezelfde categorie als Modern Family, je kijkt het lekker makkelijk weg en het is ook nog eens super vermakelijk. Seizoen zes verschijnt in het voorjaar van dit jaar op Netflix.

Het is nog even wachten, maar nu heb je zeker wat om naar uit te kijken! Daarnaast zijn er natuurlijk ook een hoop nieuwe series en films die dit jaar uitkomen op Netflix. Een van deze nieuwe series die je nu al kan bekijken is de Netflix original End Of The F***ing World. De serie gaat over een psychopathische tiener die op roadtrip gaat met een opstandige avonturierster. Wij voorspellen dat deze serie weer een hitje gaat worden!

Foto header via iStock, credits: wutwhanfoto

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy