5x must-have handige apps

by Roos Pieters

In de App Store zijn zo’n 2 miljoen (!) apps te vinden. Van een fitness app tot een ontspannend spelletje, er is voor ieder wat wils te vinden. Standaardapps als WhatsApp, Facebook en Netflix hebben we natuurlijk allemaal al op onze telefoon staan, maar een andere essentiële app is echter lastig te vinden in dit enorme aanbod. Lees daarom verder om erachter te komen welke vijf apps een echte must-have zijn op jouw smartphone!

Type n Walk

Wie herkent het niet. Je bent aan het lopen en typen tegelijk en ineens staat er een lantaarnpaal voor je neus… Voorkom deze ongemakkelijke en gevaarlijke situatie met de app Type n Walk. Met deze app kan je namelijk typen, terwijl je tegelijkertijd op de achtergrond ziet waar je loopt door je camera. Handig!

Sleep Cycle

Hoe zit je slaapritme eigenlijk in elkaar? De app Sleep Cycle analyseert je slaapritme en zorgt ervoor dat je wakker wordt gemaakt wanneer je het lichtste slaapt voor een optimale nachtrust. Ook kun je in de app terugzien op welke tijdstippen je het diepste hebt geslapen.

Dream Talk Recorder

Ben je naast benieuwd naar je slaapritme, ook benieuwd naar wat je allemaal uitspookt in je slaap? Met de Dream Talk Recorder app kun je je geluiden die je in je slaap maakt terugluisteren. Zo kom je er eindelijk achter of je snurkt of praat in je slaap!

Lastpass

Tegenwoordig moet je overal wachtwoorden voor onthouden, voor al je social media accounts, mailaccounts en ga zo maar door. Met Lastpass kun je al je verschillende gebruiksgegevens en bijbehorende wachtwoorden makkelijk en veilig bewaren. Zo hoef je nooit meer een nieuw wachtwoord te maken als je deze weer eens bent vergeten.

Lees ook:  De mooiste gadget cadeaus voor de feestdagen: perfect voor zowel mannen als vrouwen!

iGrow

Ten slotte een handige app voor moeders of mommy’s to be. Met iGrow kan je precies bijhouden hoeveel je kleintje groeit in de lengte en in de breedte ;)! Ook kun je met deze app voorspellen hoeveel je baby zal groeien binnen een jaar en krijg je iedere dag een handige tip met betrekking tot het groeiproces.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy