5 x dé horloge trends voor 2018

by Jill Buitenhuis

Nu de feestdagen weer achter de rug zijn begint het ‘normale’ leven weer. Alle kerstversieringen worden opgeborgen en iedereen pakt het vroeg opstaan en werken weer op. Toch moeten we onszelf blijven verwennen tijdens de wintermaanden. En hoe kun je jezelf nou meer verwennen dan met een nieuw horloge? Het accessoire waar iedereen gelukkig van wordt. Je hebt ze in alle soorten, maten en kleuren. Wat gaan de horloge trends van 2018 worden? We hebben ze voor jullie op een rijtje gezet.

1) Less is more

Voor de heren zal dit de belangrijkste trend worden. Een minimalistisch horloge, wat toch op valt. Het fijne aan minimalistische horloges is dat je ze bij iedere gelegenheid kunt dragen. Voor naar het werk bij een casual outfit of naar een feestje gecombineerd met een chique pak.

2) Retro

Een trend die we voor man en vrouw in 2017 al voorbij zagen komen: de retro horloges. Afgelopen jaar was het jaar van de comeback trends. Dit is ook gebleken op het gebied van horloges. CASIO heeft ervoor gezorgd dat deze horloges weer helemaal tof zijn. Het merk SKMEI brengt een ‘nieuwe’ versie van het horloge op de markt. Old fashioned in een nieuw jasje.

3) Every color is the new black

Zwart is een kleur die natuurlijk overal bijpast. Met deze kleur zit je altijd goed. In 2018 ga je echter meer kleur zien bij horloges. Een little black dress combineren met een gekleurd horloge zorgt ervoor dat alle ogen op jouw horloge vallen. Kies bijvoorbeeld voor de kleur roze of marmergrijs.

Lees ook:  De onbesproken dresscode bij een begrafenis: wat kan wel en wat kan niet?

4) Classy

Kwaliteit, luxe en tijdloos. Niet te opvallend, maar heel classy. Armani horloges heeft ook dit jaar een zeer uitgebreid assortiment waar we allemaal erg blij van worden. Door het logo en de leren banden stralen deze horloges net wat meer luxe uit. De luxere horloges ga je aankomend jaar ook weer veel tegenkomen.

5) A little different

Een band met tijgerprint, een wijzerplaat met bloemetjes of een vierkante wijzerplaat. In 2018 is het allemaal goed. Stap uit je comfortzone en doe lekker gek! Er zal een wereld voor je opengaan. Combineer je horloge met verschillende armbanden om een toffe armparty te creëren.

Foto header via iStock, credits: furo_felix

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy