Review: foodstore MUNCH – Fit Food To Go

by Hugo Stuurman

Waar deze twee dames 7 maanden geleden nog een deskjob hadden bij een corporate, zorgen ze nu dat Amsterdam Zuid gevoed wordt. Geïnspireerd door concepten uit London en New York, heeft Amsterdam er een pareltje bij op de Beethovenstraat: MUNCH – Fit Food To Go. De ondernemende ladies in charge – met hotelschool en Nyenrode achtergrond – hebben een foodstore die duidelijk en eerlijk is en eigenlijk gewoon super lekker eten heeft.

Review: foodstore MUNCH - Fit Food To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Rucola, spelt, geitenkaas, granaatappelsalade

MUNCH – Fit Food To Go

Zoals de naam al doet vermoeden, is bij MUNCH de focus gelegd op vers bereide gebalanceerde maaltijden die je bij voorkeur komt afhalen of laat thuis bezorgen. MUNCH is de hele dag open en biedt dan ook ontbijt (bv. Anti Oxi Breaki, verse superfood lattes mét en zonder koffie of betaalbare cold pressed juices – 6 euro voor 0,5 liter), lunch (bv. in de vorm van verse salades met quinoa en zalm; bulgur en kip of falafel en linzen) en sinds kort ook diner.

Review: foodstore MUNCH - Fit Food To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Knol-velouté

Het roterende menu van 20 gerechten zorgt ervoor dat je altijd kan kiezen tussen 4 diverse maaltijden van rond de hele wereld. Mijn persoonlijke favoriet is de citroenkip met zoete aardappel, maar ook de knol-velouté is erg lekker zoet en ook iedere dag vers gemaakt in de eigen keuken. Mocht je zin hebben in een guilty pleasure, is er een diversiteit aan “gezonde” snacks – met als uitschieter de frambozendadelbol.

Review: foodstore MUNCH - Fit Food To Go - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Frambozendadelbol

De ondernemersgeest van de dames van MUNCH spat ervan af en dat uit zich in verschillende mooie initiatieven. Zo vind je MUNCH ook bij de Gustav Gym op het Gustav Mahlerplein en sinds kort kun je als je aan het wachten bent tot je haar gedroogd is ook bij Rob Peetoom de koelkast plunderen. Toch raad ik je aan om even langs te gaan bij het filiaal op de Beethovenstraat, want naast dat je daar prima kan lunchen of high tea-en, is het ook de eerste winkel in Amsterdam waar je met Tikkie kan betalen!

Lees ook:  Waarom een fiets het beste vervoersmiddel is

MUNCH – Fit Food To Go |
Beethovenstraat 77,  Amsterdam
Website: MUNCHfitfoodtogo.com

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy