Review: een Winter Rehab Kit voor je (droge) huid

by Roos Pieters

Last van een droog winterhuidje? Vaak reageert je huid heftig op een plotselinge weersverandering. Of het nou een lekkere dikke crème is of een vochtherstellend masker, ik besteed graag wat extra aandacht aan m’n eigen winterhuidje in deze periode. Skyn ICELAND bracht speciaal voor de koude winterdagen de Winter Rehab Kit uit. Benieuwd of deze producten mijn droge huid wat kunnen oppeppen!

Let’s try!

Zelf kende ik dit merk nog niet en had ik het ook nog nooit ergens in een winkel zien liggen. Skyn ICELAND belooft met haar producten een oplossing te bieden voor een huid die is beschadigd door stress. Klinkt goed, want ik denk dat iedereen hier weleens last van heeft, zeker in de winterperiode. Zelf heb ik zodra het kouder wordt altijd een wat grauwige huid waardoor ik er nogal moe en futloos oog. Zou mooi zijn als de Winter Rehab Kit daar wat aan zou kunnen doen…

Review: skyn ICELAND Winter Rehab Kit - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De kit bestaat uit de volgende producten:

– Arctic Face Oil
– Pure Cloud Cream
– Icelandic Relief Eye Pen
– Glacial Face Wash
– Hydro Cool Firming Eye Gels

De Arctic Face Oil is een heerlijk voedend serum wat je ’s avonds voor het slapen gaan gebruikt. Ik was lichtelijk bang dat ik van deze olie misschien puistjes zou krijgen, maar ’s ochtends voelde m’n huid zacht, glad en gevoed aan. Het gaf mijn huid zeker een boost!

’s Ochtens gebruikte ik vervolgens de Pure Cloud Cream als dagcrème en de Icelandic Relief Eye Pen als oogcrème. De dagcrème is prima. Lekker dun, wat een goede basis vormt voor je dagelijkse make-up. De oogcrème belooft wallen, lachrimpels en donkere kringen direct te verminderen. De crème wordt lekker koud onder je ogen wat zorgt voor een prettige wake-up call in de ochtend. Ik zag helaas niet veel verbetering in mijn donkere kringen.

Lees ook:  Musthave: dit volledig afbreekbare mondmasker van Masuku

De Glacial Face Wash gebruik ik graag onder de douche om mijn gezicht goed te reinigen. De face wash is zacht en romig en laat je huid fris en clean achter. Top om de dag mee te beginnen.

Heftige nacht achter de rug en moet je toch weer vroeg uit de veren? Leg de Hydro Cool Firming Eye Gels op je ogen en na 10 minuten ziet de huid rondom je ogen er een stuk frisser uit. De koude pads verminderen ‘puffy eyes’ en helpen je goed wakker te worden.

Conclusie? De producten uit de Winter Rehab Kit zijn stuk voor stuk heel fijn. De producten ruiken lekker fris en geven je huid echt een boost in deze koude winterdagen. Mooi beauty-cadeau voor onder de kerstboom!

De kit is voor € 50,- verkrijgbaar bij skyn ICELAND

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy