Must visit: het Allerhande Kerstfestival

by Redactie

Ben jij iemand die niet kan wachten totdat de Allerhande kersteditie weer in de schappen ligt? En vind je niets leukers dan je helemaal te storten op het jaarlijkse kerstdiner? Dan moet je je aankomend weekend (8, 9 en 10 december) zeker naar Utrecht begeven, waar het Spoorwegmuseum omgetoverd is tot een waar Allerhande winterwonderland. Albert Heijn neemt je die dagen mee op reis door het kerstmenu van 2017.

What to expect?
Vooral heel veel inspiratie in een mooie setting; ideeën en tips voor alle gerechten die het kerstmaal tot een groot feest maken. Van borrelhapjes tot de nieuwste drankjes, maar ook kan je een echte grillmaster worden met barbecue-kampioen Jord Althuizen op het zogenaamde winterBBQ-plein. Of kijk mee over de schouder van bakheld Menno de Koning en wijnkenner Ilja Gort. Daarnaast zijn er een heleboel Albert Heijn experts (op het gebied van kaas, vis, brood, banket, groente en wijn) aanwezig waar je voor workshops en kookdemonstraties terecht kan. Maar bovenal kan er uitgebreid geproefd worden, zodat je zeker niet met een lege maag naar huis gaat.

Allerhande Kerstfestival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Nog meer?
Yes, want naast alle foodstands, workshops en kookdemonstraties is er nog veel meer te doen. Wat te denken van een Allerhande-quiz in het theater, een uitgebreide verzameling receptenkaarten en het grote reuzenrad waarin je uitkijkt op de 200 versierde kerstbomen en 100.000 kerstlichtjes. Een dagvullend programma kan je wel stellen, en voor iedereen zit er wel iets leuks bij, jong en oud.

Allerhande Kerstfestival - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Wil je er bij zijn?
De toegangsprijs voor het festival (elke dag te bezoeken van 10 uur ’s ochtends tot 8 uur ’s avonds) is €15,- per persoon. Kinderen in de leeftijd van 6 tot 17 jaar betalen €10,- en de toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is gratis. Kaarten zijn te verkrijgen via www.ah.nl/kerstfestival.

Lees ook:  10 X Hotspots langs de Amsterdamse grachten

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy