Laauw tassen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Met deze tassen ben je vet Laauw

Een beetje knappe werktas is nog niet zo eenvoudig te vinden. Natuurlijk kun je kiezen voor de oerdegelijke zwarte canvas laptoptas of een sportievere rugzak. Een prima oplossing. Toch voegen deze exemplaren meestal weinig toe aan je urban outfit. Sterker nog, ze zorgen eerder voor afbreuk. Maar hoe zorg je dan dat je laptop of tablet veilig op je werkplek aankomen? En behoud jij je cools? Nou, wat dacht je van een coole leren tas van Laauw?

Je zou het niet zeggen, maar deze strakke modellen komen uit de bakermat van de Nederlandse leerindustrie. Weet jij waar dat is? In Waalwijk dus. Een paar Brabantse vrienden combineerden hun vakmanschap met een minimaal, maar functioneel design en de rest is geschiedenis. Sinds 2014 bouwde het merk een complete collectie tassen en aanverwante accessoires op. Stuk voor stuk stoere producten waarmee gezien mag worden in alle wereldsteden. Trouwens, ook als je een weekend weggaat of alleen je portemonnee meeneemt, kun je vet Laauw zijn.

Beeld: Laauw

 

Lees ook:  6 x deze kunsttentoonstelling MOET je deze zomer bezocht hebben!

2 comments on “Met deze tassen ben je vet Laauw

  1. De tassen zien er echt geweldig uit. waar kan je deze kopen?

  2. Petrick de Koning

    Hallo Lucas, meer informatie vind je op hun site https://www.laauw.com. Ze verkopen online en in fysieke outlets. Succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *