Kamperen in de ‘achterbak’

by Roos Pieters

Kamperen. You either hate it or you love it. Zelf ben ik niet zo’n grote fan van slapen midden in de natuur met alle ongemakken die dit met zich meebrengt. Ook het opzetten van een tent vind ik maar één groot gedoe. Maar ja, vaak zijn op de mooiste plekken in de wereld geen hotels. Hoe los je dat dan op?

Misschien heeft Audi wel de oplossing. Samen met het outdoor merk Heimplanet heeft het Duitse automerk een oplossing bedacht om kamperen een stuk comfortabeler te maken.

Hoe dan? Nou door kamperen naar een hoger level te trekken, en wel met een luxe opblaasbare tent die uit de achterbak van je Audi komt. De Audi opblaasbare tent is heel eenvoudig te monteren aan de achterklep van de auto en is binnen 10 minuten opgeblazen. Je kunt de tent ook loskoppelen van de auto, zodat het een ‘normale’ tent wordt.De tent vouwt zich daarnaast uit en hoeft dus alleen nog maar opgeblazen te worden. In de tent is plek voor drie slaapplaatsen en de tenthoogte is 2,18 meter, je hoeft dus niet meer ongemakkelijk te bukken om je te verplaatsen in de tent.

Audi opblaasbare tent - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogAudi opblaasbare tent - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Kamperen klinkt op deze manier toch wel een stuk aantrekkelijker. Maar helaas is de tent niet de aller-goedkoopste én je moet wel een Audi tot je beschikking hebben…

Afbeeldingen via website shop.audi.nl

Lees ook:  5 x wat te doen met die leuke vakantieherinneringen

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy