Interieur trend: wereldkaarten aan je muur

by Roos Pieters

Herinner je nog de wereldkaarten die vroeger in het klaslokaal hingen? Toen gebruikte je deze posters om de topografie van Nederland en de rest van de wereld uit je hoofd te leren. Maar ze zijn inmiddels niet meer alleen in het klaslokaal te vinden, de vintage posters staan namelijk heel erg tof in je interieur en zijn een ware trend op woongebied.

ereldkaarten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Er is altijd wel een soort kaart die past bij jou interieur. De wereldkaart-posters zijn namelijk in allerlei stijlen te verkrijgen: op hout, op aluminium, op een prikbord, op hout enals behang . Wat ook tof is, is een wereldkaart waarbij je de landen waar je bent geweest open kan krassen. Op deze manier hou je je eigen visuele travelguide/bucketlist bij en kan je terugkijken op de reizen die je in je leven al hebt gemaakt. Vind je een wereldkaart in je woonkamer toch een beetje too much? Dan kun je ook een kleine poster van jouw favoriete stad in je interieur verwerken.

ereldkaarten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog ereldkaarten - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogTip
Op de website Wereldkaarten.nl kan je heel veel wereldkaarten vinden, waaronder ook de vintage schoolposters. Deze posters zijn verkrijgbaar met stokken of latten en je kunt ze via een ouderwets haakje aan de muur ophangen voor een vintage touch. In de webshop zijn ook andere soorten wereldkaarten en stadskaarten te vinden in allerlei stijlen en afmetingen die per thema op de website staan. Ook voor de allerkleinsten die de Wereld nog moeten leren kennen zijn er toffe exemplatren verkrijgbaar. Voor ieder wat wils dus.

ereldkaarten - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  Zo maak je jouw tuin of balkon summer ready

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy