Een hybride horloge, the best of both worlds (+ winactie!)

by Redactie

Zeg je het woordje hybride, dan denk je al snel aan een auto. Een horloge zal niet zo snel in je opkomen. Het hybride horloge wint echter rap aan terrein. Kort gezegd heeft een hybride horloge alle features van een smartwatch, maar heeft het de look en feel van een analoge horloge. The best of both worlds zou je eigenlijk kunnen zeggen.

Vooral als je iemand bent die meer dan alleen de tijd wil zien, maar liever geen opvallende geavanceerde technologie om hun pols dragen, is een hybride horloge de uitkomst. Zo beschikken ze niet over een digitaal scherm, maar hebben ze een analoge wijzerplaat. At first sight, zie je dus gewoon een analoge horloge om je pols.

Ook Fossil Group doet mee aan deze trend en heeft onlangs een serie nieuwe hybride horloges geïntroduceerd, waaronder de Fossil Q Neely. De nieuwste serie is veel kleiner dan de eerdere modellen en hiermee een stuk vrouwelijker en eleganter. Extra’s van de Q Neely zijn onder meer dat het horloge ‘praat’ met je smartphone. Dat wil zeggen dat het luistert naar belangrijke berichten en je alleeniets laat weten wanneer er e-mails, berichten, telefoongesprekken en app berichten zijn binnengekomen die jij echt belangrijk vindt. Bij een nieuw bericht voel je zachte trillingen. Maar ook kan je je slaapgedrag en calorieverbranding meten. Een mooi cadeau voor onder de kerstboom, niet?

Hybride horloge - Daily Cappuccino - Lifestyle BlogExtra mooi is dat wij één exemplaar van de Fossil Q Neely (t.w.v. 179 Euro) mogen weggeven. Laat daarvoor een bericht achter hier op de website, op onze Instagram– of Facebook-pagina!

Lees ook:  4 x musthave Xiaomi gadgets voor op de vakantie (+ winactie)

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy