Have a break op Utrecht Centraal

by Jill Buitenhuis

Goed nieuws voor alle chocoladeliefhebbers: de eerste tijdelijke KitKat-store is deze week geopend op Utrecht Centraal! In de shop, geopend door Geraldine Kemper, kun je je persoonlijke KitKat laten maken. Slim om de winkel nu te openen, want een leuk cadeautje natuurlijk voor jong en oud tijdens de feestdagen. In de pop-up KitKat Chocolatery kun je kiezen voor een KitKat-bar met melk, pure of witte chocolade. Vervolgens kies je drie toppings die je graag op je KitKat wil hebben. Ook de verpakking en de naam van je reep mag je zelf uitkiezen. Een lastige keuze, omdat er zo veel lekkere keuzes zijn.

KitKat Chocolaterie - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Good to know: de bereidingstijd is ongeveer 30 minuten, dus je moet geen haast hebben. Zelf koos ik bij de opening voor de witte chocoladereep met frambozen, stroopwafels en brownies. Vind je het te moeilijk om te kiezen? Dan  zijn er gelukkig ook zes Special Editions verkrijgbaar: Movie Time, Sweet Roses, So Nutty, Heavenly Dark, The Dutch en Spicy Ginger. Vooral The Dutch is very tasty, het bevat pepernoten, stroopwafel en karamelblokjes op een melkchocoladereep. Een oer ‘Hollandse’ KitKat.

De winkel is geopend van donderdag 30 november t/m zaterdag 23 december.
Maandag t/m vrijdag: 07:00-20:00 uur
Zaterdag: 08:30-20:00 uur
Zondag: 10:00-18:00 uur

 

Foto header © Photo Republic/Nestlé

Lees ook:  Must visit: de Limonade Pop Up Bar

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy