Fijne collab: The North Face x Timberland

Van sommige fashion samenwerkingen kan je gewoon niet anders dan blij worden, bijvoorbeeld die tussen The North Face x Timberland. Vlak voor het einde van het jaar worden we nog even blij gemaakt met deze collab. In de Limited collectie zie je het nubuck leer van Timberland en de klassieke, geblokte, nylon dons vulling van The North Face samenkomen in de bekende Timberland boot en de jassen van The North Face.

‘Ontdekkingsreizigers’

The North Face staat vooral bekend om hun sportkleding voor sporters en outdoor collecties voor de ‘ontdekkingsreizigers’. Toch zie je ook veel mensen in het dagelijkse straatbeeld met een The North Face jas aan. Iets wat het merk graag zou willen uitbouwen. De Doelstellingen van beide merken komen vrij overeen op het gebied van natuur, product en gemeenschap. Zo dorst Timberland ervoor dat hun producten het milieu niet beschadigen en de werkomstandigheden voor de arbeiders eerlijk en goed zijn om in te werken. Die optelsom maakt dat een samenwerking tussen beide eigenlijk best logisch is. En eentje waar je zeker de winter mee door kan komen!

Fijne collab: The North Face x Timberland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Fijne collab: The North Face x Timberland - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Lees ook:  (H)eerlijke hippe geitenwollen sokken

0 comments on “Fijne collab: The North Face x Timberland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *