Curling - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een potje curling spelen op 85 meter hoogte

Zin in iets anders dan anders met Kerst? Ga dan voor een potje curling. En niet zomaar een potje curling… Op het Rooftop Winter Terrace van Floor17 in Amsterdam liggen namelijk de hele winter twee curlingbanen waar je deze Olympische sport kan uitproberen. Op 85 meter hoogte!

Heb je het schuiven met de ‘stenen’ nog niet onder de knie? Geen nood, er lopen ter plekke medewerkers rond om je de kneepjes van het vak te leren. Bezoekers van Floor17 mogen een uur lang curlen voor €60. Dit bedrag wordt omgezet in een tegoed dat kan worden uitgegeven aan eten en drinken, voor/tijdens/na het spelen. Op werkdagen zijn de banen geopend van 18:00 uur tot 21:00 uur en in het weekend van 12:00 uur tot 21:00 uur.

Nice to know: klaar met curlen? Bezoek dan op 16 en/of 17 december gelijk de hoogste kerstmarkt, ook gelegen op hetzelfde Rooftop Winter Terrace. Verwacht een spectaculair uitzicht, ruim dertig kramen van lokale merken en winkeliers met leuke en vooral originele cadeautjes voor onder de kerstboom. Daarnaast natuurlijk warme chocolademelk, Glühwein en winterse cocktails.

Lees ook:  5 x nieuwe food & coffee spots in Amsterdam

0 comments on “Een potje curling spelen op 85 meter hoogte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *