Een perfect gestylde kersttafel met Made.com

by Hugo Stuurman

MADE.COM heeft een nieuwe geschenkencollectie waar we je absoluut van op de hoogte willen brengen. Sinds iedereen ingesneeuwd is de afgelopen dagen, een uitstekend moment om online even te kijken hoe de komende kerstdagen goed gevuld kunnen worden met fijne geschenken en een goed gevulde tafel. Over de hele lijn is te zien dat MADE.COM mooi design en hoge kwaliteit combineert met een aantrekkelijke prijs (95% van de artikelen zit onder de 60 euro).

MADE.COM is puur online, maar heeft ook een flagship store aan het Rokin naast het NRC gebouw. Daar kun je binnen een goed gevoel krijgen van de nieuwe collectie, alhoewel de website erg overzichtelijk is. Daar vind je bijvoorbeeld hun nieuwe collectie aan mooie opbergpotjes van leer of marmer, maar ook is er een diversiteit aan de verrassende audiogeschenken. Zo is onderstaande massief esdoornhouten iPhone-versterker gemaakt in een muziekinstrumentenfabriek. De hoge kwaliteit van de producten wordt dan ook gewaarborgd door de sterke inkoop van MADE.COM bij kleinere ambachtelijke leveranciers.

Made.com - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mocht je nog niet overtuigd zijn om even te gaan kijken, is er ook nog het supercoole iriserende bestek – jaloezie aan de tafel was meteen te merken toen ik deze in handen had. Dit 16-delige bestek is 189 euro, maar garandeert dat je iedere kerst de show steelt. Het voordeel is dat je ook voor grotere diners met éen set al een leuk verschil kan brengen op tafel.Made.com - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Mijn tip, check de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je meteen 15 euro korting en dan heb je gegarandeerd iets leuks voor de kerst voor je geliefden.

Lees ook:  FEBO deelt jarige grillburgers met 'arty' sausje uit

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy