Een digitale groepspot die al je cadeaustress wegneemt

by Redactie

Altijd lastig; een vriend/vriendin is jarig en er moet een cadeau gegeven worden. Een gezamenlijk cadeau, van een aantal vrienden samen, is dan vaak het idee dat geopperd wordt. Prima, natuurlijk. Maar organisatie-wise altijd een hele klus. Want wie wordt eigenaar van de pot en wie gaat het cadeau kopen? Vaak moet er worden voorgeschoten omdat mensen vergeten te betalen. Kortom, irritaties alom en bovenal cadaeaustress!

Het was precies dit ‘probleem’, waar Fabrice Guillermin nu precies drie jaar geleden tegenaan liep. Hij was verantwoordelijk voor het cadeautje van een jarige vriendin. Fabrice had iedereen opgetrommeld om samen te leggen zodat ze één groot cadeau konden geven. Maar dit alles verliep allesbehalve vlot, zelfs zo erg dat het cadeau niet op tijd was voor de verjaardag. Het, uit frustratie geboren, idee ontstond om een platform te creëren dat samenleggen gemakkelijk maakt. Zo gezegd, zo gedaan en Kadonation zag het levenslicht.

Kadonation is een tool dat het geld inleggen voor een cadeau gemakkelijk maakt. Dat wil zeggen dat er geen gedoe meer is met voorschieten, mensen herinneren of het cash geld verzamelen en misschien ook wel verliezen. Met het ingezamelde geld bij Kadonation heeft de organisator van het online groepspotje de keuze om zelf een cadeau(bon) te kopen bij een van de kadopartners van Kadonation of een cadeaubon te geven die te besteden is bij meer dan 25 (web)winkels. Het restbedrag kan je vervolgens ook nog eens gewoon overschrijven naar een rekening.

kadonation - daily cappuccino - lifestyle blog kadonation - daily cappuccino - lifestyle blog

Sinds kort kan je ook nog cadeaubonnen kopen zonder ervoor samen te leggen en cadeaubonnen geven waarbij de ontvanger vrij is te bepalen welk deel van het bedrag hij/zij bij winkel x en welk deel bij winkel y wordt besteed. En wil je niet gelijk een cadeau kiezen van het gegeven geld, dan is er ook niets aan de hand, want er zit geen vervaldatum aan vast. Ook fijn, want ook dat is vaak ook een ‘burden’ bij dergelijke cadeaus. Een bon die gegeven wordt en vervolgens na een jaar niet meer geldig is. Zonde!

Lees ook:  Dé gadgets om te geven (en te krijgen!) tijdens de feestdagen dit jaar

Nice to know: ga je voor een digitale cadeaubon, dan wordt deze natuurlijk onmiddellijk geleverd in je inbox. Heb je echter liever een echt cadeau dat je kan geven? Dat kan ook, daarvoor kan je een kadodoosje bestellen. Een kadodoosje wordt binnen 3 dagen bezorgd.

Meer informatie over deze handige cadeau-tool kan je vinden op shop.kadonation.com, wellicht een goed idee om uit te proberen voor de aankomende cadeautjes avond met de Kerstdagen? Leg nu samen voor het volgende cadeau of koop zelf het cadeau in de shop!

kadonation - daily cappuccino - lifestyle blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy