Lakrids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Aftellen naar Kerst met (Deense) drop

Het aftellen is begonnen… X-MAS staat bijna voor de deur. Het is vroeg donker buiten, het wordt steeds kouder en de straten liggen zelfs al vol sneeuw. Ben jij nog op zoek naar een adventskalender voor dit jaar die niet alleen fancy, maar ook erg lekker is? Het Deense doopmerk Lakrids heeft een erg toffe adventskalender gemaakt met 24 verschillende en behoorlijk verrassende smaken drop.

Johan Bülow, dropmaker, houdt erg van het experimenten met smaken. Zo omhult hij drop graag met chocolade. In Scandinavische landen is dit een delicatesse, maar in Nederland kennen we dit eigenlijk nog helemaal niet zo goed. En er zijn nog veel meer smaken. Wat te denken van koffie, salted caramel, vlierbloesem en framboos. Helemaal in kerst-stijl zijn er ook zilveren, gouden en sneeuwbal dropjes te vinden in de kalender. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en glutenvrij (er wordt specifiek rijstbloem gebruikt bij het maken van de drop).

Lakrids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog Lakrids - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Deze adventskalender is le(u)k(ker) om zelf te hebben, maar ook een origineel cadeau om te geven. Ben je benieuwd naar de dropjes? Ga dan even langs de Bijenkorf. Ook kun je een kijkje nemen in de webshop.

Lees ook:  Een culinaire, inspirerende parel in Eindhoven

0 comments on “Aftellen naar Kerst met (Deense) drop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *