5 x de leukste NYE feestjes

by Jill Buitenhuis

Over een aantal nachtjes vieren we met z’n allen alweer het einde van 2017 en het begin van 2018. Als we aan oud en nieuw denken, dan denken we natuurlijk aan feesten, dansen en champagne. Met oud en nieuw trekt iedereen alles uit de kast. Heb je nog geen idee wat je dit jaar met NYE kunt gaan doen? Dit zijn de 5 leukste feestjes om naar toe te gaan.

1 – NYE Festival TivoliVredenburg

Hét Oud en Nieuw feest van Utrecht. 2017 wordt uitgezwaaid met een groot feest door het hele gebouw. Zodra de klok twaalf uur slaat kun je genieten van een adembenemend uitzicht vanaf het Panoramaplein op de zesde verdieping. Vuurwerk kijken vanaf een hoogte is iets wat je een keer gedaan moet hebben tijdens oud en nieuw. In het gebouw vind je verschillende stages met ook ieder een andere genre muziek. Zo kun je naar Pandora, het house- en techno walhalla. Voor degene die wat meer van funk, disco en hiphop houden is er Cloud Nine. Op Plein 6 vind je dj’s in Biergarten-style en er is zelfs een Silent Disco met twee kanalen en heel veel verschillende genres.

Aanvang: 22:00, eindtijd: 06:00, leeftijd: 18+ en prijs: 39.00 euro per kaartje.

2 – Tiktak NYE Amsterdam

Ook dit jaar kun je weer feesten bij Tiktak. Niet alleen in Amsterdam, ook in Breda, Groningen, Rotterdam en Utrecht. Tiktak mag zichzelf hét eclectische event noemen. Een cross-over tussen: hiphop, house, RnB, pop en moombathon. Een line-up met onder andere Broederliefde, Boef, Lil Kleine en Sevn Alias zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke Oud en Nieuw zult krijgen.

Lees ook:  Weekendtip: Greenhouse Festival

Aanvang: 22:00, eindtijd: 06:00, leeftijd: 18+ en prijs: 61.65 euro per kaartje.

3 – Awakenings NYE Special

Awakenings organiseert weer een spektakel voor de techno-liefhebbers. In de Gashouder, de thuishaven van Awakenings, komen dit jaar weer de beste techno-dj’s bijeen om er een geweldig feest van te maken. De line-up bestaat dit jaar uit: Makam, Maceo Plex, Pan-Pot en Amelie Lens. De locatie is adembenemend en de aankleding en lichtshows zorgen ervoor dat jij ieder jaar NYE wil vieren in de Gashouder, Amsterdam.

Aanvang: 20:30, eindtijd: 06:30, leeftijd: 18+ en prijs: 63.00 euro per kaartje.

4 – Nachtduik, Ahoy Rotterdam

Voor de zesde keer viert Nachtduik Oud & Nieuw. Dit jaar wordt Nachtduik gehouden in Ahoy, met twee zalen en een watervaste line-up. De beste house en techno van dit moment. De line-up bestaat onder andere uit Nina Kraviz, De Sluwe Vos, Speedy J en Matrixxman. Duik het nieuwe jaar in met dit toffe feest.

Aanvang: 23:00, eindtijd: 07:00, leeftijd: 18+ en prijs: 37.17 euro per kaartje.

5 – Kraft

Nog zo’n leuk feestje met muziek voor iedereen. HipHop, House, Techno en Disco. De Flint in Amersfoort wordt omgetoverd tot het decor van een van de leukste feestjes met NYE. Onder andere Abstract Division, Elias Mazian, Died J x Emz en Will Oirson zorgen ervoor dat jouw feestje compleet is.

Aanvang: 00:30, eindtijd: 08:00, leeftijd: 18+ en prijs: 29.50 per kaartje.

Foto header via iStock, Credits: oneinchpunch

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy