4 x musthaves voor koukleumen

by Odiel Mennink

De Kerst staat voor de deur, dus de hoogste tijd voor leuke, maar vooral warme cadeaus voor onder de Kerstboom. Spullen waar je wat aan hebt als je op wintersport gaat of on the road bent naar -10 graden Celsius. Life savers om te voorkomen dat je het koud krijgt. Maar juist kan genieten mijnheertje winter. Kortom; een lijstje met spullen voor als je het altijd koud hebt in de winter!

Superwarm
winterjas
In Scandinavië zeggen ze: “Slecht weer bestaat niet, alleen slechte kleding”. En in Scandinavische landen weten ze wat kou is. Dus we geloven ze. Bezuinig daarom nooit op een goede winterjas. Kies eentje die superwarm is, waar je lekker in kan bewegen, goed aansluit op je lijf en ademt.

Naakte waarheid

Heel verleidelijk klinkt het niet ‘thermokleding’, maar als je eens wist hoe relaxed het is, wil je op wintersport niets meer anders. Functioneel thermo ondergoed houdt namelijk de warmte van je lichaam vast, zodat jou al geproduceerde lichaamswarmte niet (snel) verloren gaat. Je hoeft dus minder hard te werken om weer nieuwe warmte aan te maken, dus minder hard te skiën en meer genieten.

Geitenwollensok

Met recht dé sok voor als je altijd last hebt van koude voeten! Hoe ouderwets ook, de Noorse sok is gemaakt van wol in combinatie met een sterke vezel. Ze zijn daarom duurzaam en verwarmen door jouw voeten veel beter dan normale sokken. De Noorse sok, onmisbaar als je een koukleum bent.

Muts met pompoen
muts
Een fijne en schattige muts kan je altijd gebruiken als mijnheertje winter de hoek om komt kijken. Maar als je dan toch kiest voor een muts. Kies dan de muts onder de mutsen, eentje met een pompoen bovenop!

Lees ook:  De 7 tofste fietsroutes binnen Europa

Photocredit Auteursrecht: dobledphoto / 123RF Stockfoto

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy