3x de fijnste hotels voor de Kerstdagen

by Roos Pieters

De kerstvakantie is de ideale periode om een paar dagen weg te gaan. Een leuke stedentrip naar een Europese stad of gewoon een nachtje weg in Nederland. Wij zetten 3 leuke en bijzondere hotels in heel Nederland voor je op een rijtje. Wellicht zit er iets leuks tussen voor de aankomende feestdagen!

1) Kasteel Pietersheim in Maastricht
Ben je van plan om de gezellige en sfeervolle kerstmarkt in Maastricht te bezoeken? Combineer je bezoek met een overnachting in het pittoreske Kasteel Pietersheim. Dit hotel bevindt zich op 6 kilometer afstand van de stad Maastricht en is goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Officieel verblijf je overigens niet meer in Nederland, maar in het Vlaamse plaatsje Lanaken. Op de tweede dag van je verblijf kun je de Waterbrucht bezoeken. Deze historische burcht won in 2010 de Vlaamse monumentenprijs en is een bezoek dus zeker waard.

Je slaapt in het Kasteel Pietersheim vanaf €120,- per nacht inclusief ontbijt.

3x de fijnste hotels voor de Kerstdagen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto via Facebook pagina Kasteel Pietersheim

2) Delta Hotel in Vlaardingen
Vlakbij Maasstad Rotterdam bevindt zich in Vlaardingen het Delta Hotel . Boek een kamer met uitzicht op het water en bewonder de voorbijvarende schepen op de Nieuwe Waterweg. De meeste kamers hebben een glazen gevel van vloer tot plafond zodat je nog meer kunt zien van het water. Vooral ’s avonds is dit erg romantisch door de vele lichtjes van de boten. Met de kids op stap? Combineer een weekendje Rotterdam met een bezoekje aan de Diergaarde Blijdorp.

Kamers zijn vanaf €103,50 per nacht inclusief ontbijt te boeken bij het Delta Hotel.

3) Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee
Kerst vieren op het strand? Dat zal vast niet je eerste gedachte zijn tijdens het plannen van de kerstdagen dit jaar. Toch kan overnachten aan zee ook tijdens de kerstperiode heel leuk zijn, zeker met sauna en andere wellness faciliteiten tijdens je verblijf. Als hotelgast bij Hotel Zuiderduin heb je gratis toegang tot de sauna en het verwarmde binnenzwembad. Daarnaast biedt het hotel arrangementen aan voor een verblijf in combinatie met verschillende massages en behandelingen.

Lees ook:  Wat neem je mee als je gaat backpacken?

Tip: plan een dagje Alkmaar tijdens je verblijf. Alkmaar hligt vlakbij Egmond aan Zee en heeft een bruisend en gezellig centrum, zeker tijdens de feestdagen.

Kamers bij Hotel Zuiderduin zijn vanaf €80,- per nacht te boeken inclusief ontbijt en entree tot de wellness faciliteiten.

3x de fijnste hotels voor de Kerstdagen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto via Facebook pagina Hotel Zuiderduin

Foto header via Facebook pagina Delta Hotel

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy