Komono - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3 x toffe cadeautjes voor om je pols en op je neus

Op zoek naar een last-minute kerstcadeau? Horloges en zonnebrillen zijn altijd goed. Klinkt misschien wat standaard, ietwat saai zou je zeggen, maar dat hoeft niet zo te zijn. Er zijn namelijk genoeg bijzondere designs en merken te vinden als het gaat om horloges en zonnebrillen. We zetten de 3 leukste voor je op een rij:

1) KOMONO

Dit merk komt oorspronkelijk uit Antwerpen en ze hebben onlangs hun eerste winkel geopend in Amsterdam. Wat dit merk zo tof maakt, is dat de zonnebrillen, normale brillen en horloges er mooi en stijlvol uitzien alsof ze van een duur designermerk zijn, maar de prijzen liggen echter een stuk lager. Ook worden de horloges en brillen heel mooi voor je ingepakt, zodat je ze zo onder de kerstboom kan leggen.

Komono - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Daniel Wellington

Dit merk verkoopt prachtige klassieke horloges voor mannen en vrouwen. Het assortiment is super breed en je kunt kiezen uit verschillende horlogebanden en wijzerplaten. Een klassiek model past bij bijna alle stijlen en hier kan je (bijna) iedereen wel blij mee maken!

3) Time For Wood

Toch op zoek naar iets wat net even anders is? Geef een zonnebril of horloge van hout cadeau! Time For Wood verkoopt de mooiste houten modelletjes in allerlei verschillende kleuren.

Lees ook:  Deze 3 tools mogen niet aan jouw survival uitrusting ontbreken

0 comments on “3 x toffe cadeautjes voor om je pols en op je neus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *