10 x de leukste kidsgadgets uit 2017

by Roos Pieters

Er is steeds meer en meer speelgoed te koop. Het ene leuker en innovatiever dan het ander. Wij zetten de opvallendste en vooral leukste kidsgadgets van het afgelopen jaar voor je op een rij:

1) Technisch speelgoed alleen voor jongens?

Bouwen is in 2017 natuurlijk net zo leuk voor meisjes als voor jongens. Goldieblox is een speelgoedkit waarbij meisjes leuk leren bouwen aan de hand van korte verhaaltjes. Samen met Goldie los je samen technische problemen op door creatief na te denken.

2) Muziek luisteren voor de hele familie

Met Deezer Family kun je maar liefst met 6 personen tegelijkertijd muziek luisteren. Iedereen heeft zijn eigen profiel en voor de kinderen zijn er veel kant-en-klare afspeellijsten te vinden met muziek van Justin Bieber tot K3.

3) Designer kinderstoel

De kinderstoelen van iCandy groeien met je kleintje mee van de babytijd tot de kleuterschool en zien er ook nog is super stijlvol uit in je interieur. De stoel is zelfs om te toveren naar een leuke schommelstoel!

4) Muzikale tandenborstel

Tandenpoetsen blijft voor veel jonge kinderen een dingetje. De Benjamin Brush speelt tijdens de twee minuten poetsen het favoriete liedje van je kind af, waardoor het poetsen ineens een stuk gemakkelijker en leuker wordt!

5) DIY-kwallenlamp

Deze supertoffe 3D-lamp in de vorm van een kwal past in iedere kinderkamer en is ook nog eens leuk om samen met je kind in elkaar te zetten.

6) Digitale camera’s voor kids

Hoe leuk is het als je kind met een eigen cameraatje leuke foto’s en filmpjes kan maken tijdens bijvoorbeeld een vakantie? Lexibook heeft speciale kindercamera’s met bijvoorbeeld een leuke Disney-print, zodat je eigen camera heel blijft ;).

Lees ook:  E-bike met de looks van een klassieke motorfiets

7) Hippe regenkleding

Ook dit jaar hebben we weer genoeg regen mogen meemaken in Nederland. Met een leuke regenjas worden deze druilerige dagen voor je kids toch wat opgefleurd!

8) Netflix voor kinderboeken

In dit digitale tijdperk kan boeken lezen toch een beetje ondergewaardeerd worden door onze kinderen. Booqees is dé digitale bibliotheek met meer dan 1.000 Nederlandse kinderboeken om te lezen op de tablet, pc of smartphone.

9) Voorlezen via de muur?

Maar liefst 90 procent van de ouders met kinderen van 0 tot en met 4 jaar oud vindt voorlezen heel belangrijk. Met de mini-voorlees-projector Moonlite wordt voorlezen een stukje spectaculairder en kan je kind zich helemaal inleven in het verhaal aan de hand van verhaal-dia’s.

10) Raceauto van melkpak

NoToys maakt duurzaam speelgoed gemaakt van gerecycled materiaal. Met behulp van een DIY-kit kun je ieder sap- of melkpak omtoveren in een toffe raceauto.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy