10 x de leukste hotspots van 2017

by Jill Buitenhuis

Ons land heeft er ook dit jaar weer veel leuke hotspots bijgekregen: van koffietentjes tot leuke restaurants voor een goed diner. We hebben een overzicht voor je gemaakt waarin je nog even kunt lezen over alle hotspots van 2017. Het is zeker de moeite waard om deze hotspots een keertje te bezoeken!

1) Alles in 1

Den Haag mag weer een hotspot aan het lijstje toevoegen: conceptstore Filya FAFO. Een plek waar je kunt shoppen, kunt genieten van een lekkere kop koffie of even rustig kunt werken.

2) Thijs By Dikker & Thijs

Dit hotel heeft zich gevestigd in een 18e eeuws pakhuis, gelegen op de Prinsengracht. Een hotel met een geschiedenis kun je dus wel zeggen. Ook heeft het hotel onder zich een restaurant, waar je kunt genieten van heerlijk eten.

3) Genieten van een French cuisine

Een sfeervolle zaak waar je de Franse keuken kunt ervaren onder het genot van heerlijke champagne. Hennequin & To vind je op de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Een absolute aanrader voor een romantische date met je geliefde.

4) Groene hotspots

Plekken waar lekker eten en drinken bij elkaar komen in een groene omgeving. Je krijgt van deze hotspots eventjes het gevoel dat je op vakantie bent. Een tropische omgeving zonder dat je een ticket naar een ver land hoeft te boeken.

5) De leukste plekken van Utrecht

Woon je in Utrecht of ga je binnenkort een dagje naar Utrecht toe? Wij hebben de fijnste plekjes in Utrecht voor je op een rijtje gezet. Of je nu even geconcentreerd wil werken aan je scriptie of met je moeder wil bijkletsen, we hebben voor ieder wat wils.

Lees ook:  Koopgoot wordt Kookgoot

6) Eten wat de pot schaft

Zeuren of aan je ouders vragen wat ze voor avondeten willen maken? Vroeger was dit heel anders: ‘’eten wat de pot schaft’’! Iets wat je opa’s en oma’s waarschijnlijk vaak nog hoort zeggen. Firma Potschaft zorgt ervoor dat dit principe blijft bestaan. Er worden heerlijke maaltijden geserveerd, voor een goede prijs. Iedere dag iets anders.

7) Door het hele land

Woon je niet in omgeving Amsterdam en ben je toch op zoek naar leuke plekken waar jij kunt genieten van een heerlijke kop koffie? We hebben voor jou een lijstje met koffiespots door het hele land.

8) Wanneer de zon weer gaat schijnen

De zomer is voorbij en buiten op een terras zitten is in deze tijd van het jaar niet erg fijn. Toch zullen we over een tijdje toch weer kunnen genieten van het zonnetje. Waar vier je met je vrienden en vriendinnen dat de zomer weer gaat beginnen? Cocktails, zon, bittergarnituur en ga zo nog maar even door… We zullen nog eventjes geduld moeten hebben, maar je kunt alvast genieten van deze leuke tentjes.

9) Van verffabriek naar koffie-hemel

Bij deze hippe plek in Den Haag kun je niet alleen lekker koffiedrinken. Ook kun je workshops volgen om je eigen koffie-skills te verbeteren. In dit restaurant is ontzettend veel belevenis door de locatie.

10) Ook fijn voor de kindjes

Zodra je uiteten gaat met jonge kinderen kom je er snel genoeg achter dat kindjes niet lang stil kunnen zitten. Heel normaal natuurlijk, maar wel lastig als je even rustig wil genieten van je lunch. Gelukkig zijn er restaurants die daar rekening mee hebben gehouden!

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy