10 x auto’s, auto’s en nog eens auto’s in 2017

by Jill Buitenhuis

2017, een jaar waarin er veel nieuwe auto’s op de markt gekomen zijn. Toch is er nog veel meer leuks om te weten op het gebied van auto’s. Denk bijvoorbeeld aan tips voor het verkopen van je auto, de voor en tegens van het leasen van een auto of elektrische auto’s. Wij hebben alle highlights van 2017 voor je op een rijtje gezet.

1) Kamperen vanuit de achterbak

Kamperen is voor de een vanzelfsprekend, de ander peinst er niet over. De mooiste plekken van de wereld hebben echter geen hotels. Audi heeft dé oplossing om kamperen comfortabeler te maken en vaarwel te zeggen tegen de nadelen van de kamperen.

2) Toen en nu

Door de jaren heen veranderen er een hoop dingen aan auto’s. Niet alleen qua uiterlijk, maar ook de techniek en snufjes die aan auto’s worden toegevoegd. Wat zijn nu de populairste auto’s van dit moment? En wat is het verschil van toen en nu?

3) Auto van het jaar

De Peugeot 3008 SUV is uitgeroepen tot auto van het jaar 2017. Er is inmiddels ook een sportieve versie uitgekomen op de markt: de Peugeot 2008 GT-Line. Deze stoere auto beschikt niet alleen over veel kracht…

4) Groene energie en elektrische auto’s

Je ziet ze steeds meer voorbijkomen, elektrische auto’s. Op parkeerplaatsen zijn er speciale plekken waar je je auto op kunt laden. Toch laad je je auto voornamelijk thuis op. Als je slim bent, laad je slim op. Maar hoe doe je dit?

5) Things to remember bij het verkopen van je auto

Het verkopen van je auto, simpel gezegd, soms wat lastiger dan je denkt. Je wil je auto natuurlijk wel verkopen voor de beste prijs. Wij hebben voor jou de beste tips om ervoor te zorgen dat jij je auto voor een goede prijs kunt verkopen.

Lees ook:  Ga je op autovakantie deze zomer? Deze spullen mogen niet ontbreken!

6) Groots rijden met Opel

SUV’s zijn ontzettend populair dit jaar. De auto’s rijden lekker, er kan veel bagage in en ze hebben een stoer uiterlijk. Opel lanceert de Grandland X, een auto waar wij fan van zijn.

7) (Auto-)ongelukken zitten in een klein hoekje

Jaarlijks gebeuren er ontzettend veel auto-ongelukken. Dat je niet met je smartphone bezig moet zijn tijdens het rijden is algemeen bekend, maar er zijn nog veel meer tips en tricks om de kans op een auto-ongeluk te verkleinen.

8) De APK-keuring, belangrijker dan je misschien denkt

Verzekeringen, niet leuk om te betalen maar wel ontzettend belangrijk. Niet alleen voor je veiligheid, maar ook voor het besparen van onnodige kosten. Geen geldige APK kan voor veel problemen zorgen. Wat zijn nu de gevolgen en hoe kun je ervoor zorgen dat jij niet de dupe hiervan wordt?

9) Leasen vs kopen

Twijfel je tussen het kopen of leasen van een auto? Wij helpen je een handje door alle voors en tegens op een rijtje te zetten.

10) Dé elektrische city car

Met elektrisch rijden zijn de meeste mensen wel bekend, maar hoe leuk is deze nieuwe elektrische Smart? Door de compacte afmetingen en kleine draaicirkel mag Smart zich met trots een city car noemen.

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy