SMKKLN van VGN pepernoten bij SNCKBR

by Roos Pieters

SNCKBR staat voor ‘finger licking good’ comfort food, gemaakt van duurzame en gezonde ingrediënten. Nu Sinterklaas weer voor de deur staat is SNCKBR op zoek gegaan naar het perfecte recept voor vegan pepernoten#. Wij gingen langs om ze te proeven, maar óók om ze zelf te maken!

Het recept voor de VGN pepernoten is eigenlijk verrassend simpel. Onder andere de  kokosbloesemsuiker en het speltmeel maken het recept vegan. En, have to say, de pepernoten zijn verrassend lekker en ze hebben een heerlijke crunch. Zo lekker zelfs, dat je ze maar bleef eten. Gelukkig kan dit, want SMKKLN van deze pepernoten is helemaal guilt-free!

SNCKBR - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Naast de pepernoten heeft SNCKBR nog veel meer lekkere ‘fastfood’ gerechten op de menukaart staan. Pizza’s, burgers en bitterballen, ze hebben het allemaal, maar met minder vet, vrij van geraffineerde suikers en E-nummers en vaak ook glutenvrij en koolhydraatarm. Zo kun je dus zorgeloos genieten van je dagelijkse of wekelijkse behoefte naar fastfood. Nice!

SNCKBR heeft naast de twee vestigingen in Amsterdam, ook een vestiging in Eindhoven en in Utrecht.

* Er staan in het kader van de feestdagen niet alleen VGN pepernoten op de kaart, ook heeft SNCKBR VGN oliebollen op de menukaart staan.

SNCKBR - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Foto header via Facebook pagina SNCKBR

Lees ook:  8 x nieuwe food adresjes in Rotterdam

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy