smartphone - daily cappuccino - lifestyle blog

Smartphone tips & tricks voor on the go!

We zijn altijd maar onderweg; naar ons werk, naar vrienden, de kinderen ophalen of op een zakenreis. Waar we ook gaan en staan, onze telefoon is er altijd bij en daarom hebben wij een paar handige tips & tricks voor de smartphone gebruiker on the go.

Spiegeltje spiegeltje aan de.. smartphone
Voor de drukke business pro on the go, een mobiele telefoon is hoogstwaarschijnlijk heilig. Waarom? Deze bevat je agenda met al je afspraken, je aantekeningen, e-mails, foto’s en wat al niet meer. Vanzelfsprekend dat je deze waardevolle bezitting goed wilt beschermen. Onze tip aan jouw zijn deze toffe Huawei hoesjes, met name deze CaseBody Mirror Huawei P9 Lite hoesjes in zilver, goud of rosé goud. Niet alleen beschermt hij je telefoon, je kunt ook nog even snel je lipstick bijwerken voor je de volgende afspraak inrent. iPhone en Samsung lovers, maak je geen zorgen. De website heeft ook voor jou te gekke hoesjes.

Pop that socket
Deze is al één keer eerder in een smartphone accessoires musthaves lijstje voorbij gekomen, maar zetten we nu nog een keer in de spotlight; de pop socket. Deze handige kleine gadget is niet alleen perfect voor het vasthouden van je smartphone tijdens het maken van een selfie of plegen van een telefoontje, maar functioneert ook nog eens als standaard. Daarnaast voeg je met dit kleine stukje design ook een beetje extra personal touch toe aan je telefoon.

iPhone 7 (Plus) musthave!
Voor iedereen die een iPhone 7 of 7 Plus heeft; gefeliciteerd! Je kunt opladen en muziek luisteren tegelijkertijd! De rest van ons moeten helaas onze jamming sessies on the road onderbreken wanneer onze batterij bijna leeg is zodat we onze smartphone kunnen opladen. Gelukkig zijn er online nu een hoop van deze kleine splitsers te vinden waardoor je tegelijkertijd muziek kunt luisteren en opladen; thank the lords!

Lees ook:  Samsung Galaxy S7 versus het nieuwste Samsung vlaggenschip

Apps die je nu moet downloaden
Last but not least: onze favoriete apps van de laatste tijd! Voor alles Instagram lovers die leven voor de #aestheticgoals in hun feed is er nu UNUM; een simpele grid waarmee je makkelijk foto’s heen en weer wisselt om te kijken hoe deze aansluiten op de beelden die je al geplaatst hebt. Voor de health freaks onder ons hebben we twee favorieten; Happy Scale en My Water. Beide zijn in te stellen op jouw persoonlijke doelen, zo houd je makkelijk en overzichtelijk je vooruitgang in lichaamsgewicht en gedronken liters water per dag bij.

1 comment on “Smartphone tips & tricks voor on the go!

  1. Super tips! Ik zit elke dag bijna 2 uur aan het reizen voor mijn studie. En dit zal mijn reis een stuk comfortabeler en relaxter maken! Thnx!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *