Manford - Sieraden voor mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Sieraden maken de man

Sieraden en mannen staan niet per se gelijk aan een geslaagde combinatie. Wel natuurlijk als je het hebt over horloges, maar een armband is toch een heel ander verhaal. Daar moet verandering in komen vinden de Nederlandse tweelingbroers Daniel & Michel. Vandaar dat ze hun merk Mayford Amsterdam op Kickstarter lanceerden.

Volgens de twee broers is het dragen van een sieraad voor heren vanzelfsprekender dan ooit. Kleine details maken de man, zo stellen Daniel en Michiel. Mayford Amsterdam is dan ook ontstaan vanuit de visie om een sieraad te maken dat bij iedere gelegenheid past, een sieraad met een persoonlijk verhaal. De naam Mayford komt dan ook voort uit de combinatie van twee sterke persoonlijkheden uit twee geheel verschillende branches; Floyd Mayweather en Tom Ford.

Manford - Sieraden voor mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Voor hun eerste sieraden collectie werd de tweeling geïnspireerd door de geschiedenis en betekenis achter de natuurlijke edelstenen. De edelstenen in de armbanden worden geselecteerd uit verschillende gebieden over de hele wereld en stuk voor stuk met het blote oog geïnspecteerd. Elke edelsteen heeft zijn eigen historische achtergrond die symbool staat voor bijvoorbeeld ontspanning of bescherming. Hierdoor heeft elke armband een ‘eigen’ verhaal. Om het nog persoonlijker te maken wordt elke armband van Mayford geleverd met een unieke Mayford Black card. Op deze Black card staat de betekenis van de specifieke edelsteen vermeld, de datum waarop het sieraad gemaakt is én de naam van degene die het sieraad ontvangt.

Zelf eentje om je pols hebben hangen binnenkort of één cadeau doen? Ga dan naar de Kickstarter-pagina van deze twee ambitieuze jongens.

Lees ook:  Van autoband tot trekkingbroek... hoe dan?

Manford - Sieraden voor mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

0 comments on “Sieraden maken de man

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *