Sieraden maken de man

by Redactie

Sieraden en mannen staan niet per se gelijk aan een geslaagde combinatie. Wel natuurlijk als je het hebt over horloges, maar een armband is toch een heel ander verhaal. Daar moet verandering in komen vinden de Nederlandse tweelingbroers Daniel & Michel. Vandaar dat ze hun merk Mayford Amsterdam op Kickstarter lanceerden.

Volgens de twee broers is het dragen van een sieraad voor heren vanzelfsprekender dan ooit. Kleine details maken de man, zo stellen Daniel en Michiel. Mayford Amsterdam is dan ook ontstaan vanuit de visie om een sieraad te maken dat bij iedere gelegenheid past, een sieraad met een persoonlijk verhaal. De naam Mayford komt dan ook voort uit de combinatie van twee sterke persoonlijkheden uit twee geheel verschillende branches; Floyd Mayweather en Tom Ford.

Manford - Sieraden voor mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Voor hun eerste sieraden collectie werd de tweeling geïnspireerd door de geschiedenis en betekenis achter de natuurlijke edelstenen. De edelstenen in de armbanden worden geselecteerd uit verschillende gebieden over de hele wereld en stuk voor stuk met het blote oog geïnspecteerd. Elke edelsteen heeft zijn eigen historische achtergrond die symbool staat voor bijvoorbeeld ontspanning of bescherming. Hierdoor heeft elke armband een ‘eigen’ verhaal. Om het nog persoonlijker te maken wordt elke armband van Mayford geleverd met een unieke Mayford Black card. Op deze Black card staat de betekenis van de specifieke edelsteen vermeld, de datum waarop het sieraad gemaakt is én de naam van degene die het sieraad ontvangt.

Zelf eentje om je pols hebben hangen binnenkort of één cadeau doen? Ga dan naar de Kickstarter-pagina van deze twee ambitieuze jongens.

Lees ook:  10 x Amsterdamse terrassen die je gemist hebt

Manford - Sieraden voor mannen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy