Lekker lang, warm knuffelen met de Big Hug

by Wanda Bregman

Wil jij elke dag lekker lang en warm knuffelen met je eigen Big Hug? Dat kan nu, overal, ook zonder partner; met de Big Hug van Stoov. Een ‘overlay’ met infrarode verwarming. De Big Hug verandert elke zitplek in een lekkere warme knuffel. Drapeer de Hug over een stoel of bank, klik hem aan en binnen twee minuten zit je er heerlijk warmpjes bij. Geloof me: deze zachte overlay wordt je beste vriend, je maatje, je partner voor life. Gedurende de donkere, koude dagen dan. Want naast een sky high knuffelgehalte is de infrarode verwarming in het zit- en ruggedeelte ook nog eens goed voor je spieren en gewrichten. Je lief heeft er dus een ware concurrent bij met de Big Hug. Koukleumen, buiten óf binnen, is verleden tijd, de big Hug verwarmt je anytime, anywhere. Met zijn riante afmeting van 46 x135 cm past Big Hug overal, zelfs op je bureaustoel. Wil je samen met je lief lekker warm knuffelen? Leg de overlay dwars op je bank en de Big Hug verwarmt voor twee. Warme chocomelk, koekjes en kruidnootjes erbij, hoppa, ‘hygge’ gecreëerd! Wat hygge is? Hygge is het Deense woord voor ‘gezelligheid’. Qua design past Big Hug goed binnen een eigentijds interieur.

Big_hugbig_hug

De standaard Big Hug heeft een ingebouwde Li-ion accupack die je tot drie uur warm houdt. Voor de echte koukleum is er een accupack die je tot wel zes uur lang warm houdt. En met de oplader aangesloten, kun je genieten van de warmte zolang je wilt. De overlay beschikt over drie warmtestanden. Heb je te warm, met een klik schakelt hij meteen een standje terug. En vergeet je hem uit te zetten, dan schakelt de Big Hug na 30 minuten zelf een warmtestandje terug. Hij is vervaardigd van 100 procent recyclebare zachte wol en van gerecycled vilt. Da’s nog eens lekker knuffelen! De Big Hug is er in drie kleuren Maroon, Charcoal en Chalk. Hebben? Kijk op Stoov voor jouw eigen Big Hug!

Lees ook:  Iedereen heeft het over ChatGPT. Maar wat is het precies? En hoe kan je het zelf gebruiken?

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy