Hotspot Den Haag: conceptstore Filya FAFO

by Sheima Josodimedjo

Een plek waar je kunt shoppen, neer kunt ploffen voor een kop koffie en waar je in alle rust kunt werken achter je laptop? Den Haag is zo’n ideale plek rijker. Maak kennis met Filya FAFO, de conceptstore waar je terecht kunt voor ontspanning, een werkplek en natuurlijk om leuke items te scoren.

Van kleding tot (heel veel) planten en van originele postcards tot handige notitieboekjes. Als je de winkel binnenkomt maak je kennis met mooie en eerlijke merken. Maar niet alleen de producten vallen op, ook de industriële sfeer die in de hele winkel hangt. Mooi onafgewerkte muren en een opnieuw ontdekte vloer voorzien de winkel van een hele toffe sfeer.

Filya
De eigenaresse vertelde dat dit een serieus project is geweest. Voordat Filya FAFO zich in dit pand nestelde was het een massagesalon. Het pand werd in een achterstallige staat ontdekt door Filya, die een mooie kans zag om hier werk van te maken. De lagen van de muren en vloeren werden er één voor één afgehaald en afgewerkt. Per toeval zat er dus nog een parel van een vloer in. Een paar maanden verder heeft het pand een totale make-over gehad en daar was Filya FAFO.

Filya FAFO - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

FAFO coffee & good food
Nu ben je vast benieuwd wat voor lekkers FAFO te bieden heeft. Hele lekkere koffie, thee, lunch en zoete bites kan ik je vertellen. De matcha thee in het bijzonder. En hoe leuk: FAFO is een idee van het stel achter foodblog 88food. Nick en Denise staan zelf achter de koffiebar en maken een aantal lekkere bites zelf klaar. Een bezoekje aan FAFO is dan ook nog eens een leuke manier om 88food te leren kennen.

Lees ook:  Review Cowboy 3: De ideale stads e-bike met coole looks

Loop vanuit FAFO door naar achteren en je komt in een ruimte van rust terecht. Waar in de winkel muziek wordt gedraaid en mensen gezellig rond de koffiebar chillen, is dit de ruimte waar je in alle rust een boek kunt lezen of achter je laptop kunt werken. Op een grote bank of aan tafel, de keuze is aan jou.

Filya FAFO
Fluwelen Burgwal 1F, Den Haag
Website: www.facebook.com/pg/FilyaFAFO/

 

Foto’s via 88food

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy