Smartphone kiezen - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Hoe kies je de smartphone die bij jou past?

Het hield de gemoederen wel bezig de afgelopen tijd, de zogenaamde notch bij de nieuwe iPhone X. Apple introduceerde met de iPhone X een gloednieuw design, inclusief dunne schermranden, een glazen achterkant en dus een notch. Oftewel een “grote” inham bovenaan het scherm. De één irriteert zich er aan, de ander is er juist snel aan gewend of maakt er grapjes over. Met de ook onlangs geïntroduceerde Samsung Galaxy S8 is het helemaal smullen geblazen voor smartphone freaks. Beide telefoons zijn met elkaar te vergelijken en daardoor gewaagd aan elkaar. Welke telefoon je kiest, zal waarschijnlijk meer worden bepaald door budget en voorkeur voor iOS of Android. Hardcore Apple-fans zullen kiezen voor de X, terwijl de Galaxy S8 het beste van Android vertegenwoordigt.

Toe aan een nieuwe telefoon, maar zie je door de bomen toch echt het bos niet meer? Raadpleeg dan een site als mobiel.nl daar kan je overzichtelijk zien welke voor- en nadelen alle verschillende toestellen hebben. En ook wat het meest voordelige abonnement voor jou is. Of het nu een telefoon wordt met of zonder notch, laat het vooral je eigen keuze zijn. Toch van plan een duurder telefoon aan te schaffen, wellicht helpt het dan om de Kerstman eens lief aan te kijken. Succes!

Lees ook:  Contactloos betalen: alle ins en outs onder elkaar

0 comments on “Hoe kies je de smartphone die bij jou past?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *