Gympass - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Company Gympass: da’s nog eens lekker gymmen!

Pilates, yoga, boksen, crossfit (word je al enthousiast!) anytime, anywhere. Dat klinkt lekker, toch? En dat kan dus, met Gympass. 1 abonnement geldig op meer dan 750 locaties in 260 steden in Nederland. De in 2012 opgerichte Braziliaanse multinational is sinds 2015 in Nederland actief. De pasgebruikers kunnen meer dan 315 verschillende sportactiviteiten doen: van yoga tot boksen, van spinning tot zwemmen en alles daar tussenin. Ideaal.

Kan iedereen Gympass aanvragen? Ehm, ja en nee: elk bedrijf kan de pass aanvragen. Dus ook het bedrijf waar jij werkt. Gympass wordt exclusief aangeboden door bedrijven en stimuleert daarmee een gezonde levensstijl van werknemers. Dus onder het mom van: Hey boss, wil jij niet investeren in onze lichamelijke en mentale gezondheid? Sure you do! Want dit leidt niet alleen tot een lager ziekteverzuim, maar je krijgt ook er ook nog eens gemotiveerder en productiever medewerkers door. En sport inzetten als verbindende factor bevordert daarnaast meer betrokkenheid buiten het werk in een relaxte omgeving. Met als positieve outcome: verbetering van de relatie tussen collega’s. Win-win, als je het mij vraagt.

Gympass - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Dag pijn in je rug

Nederland is al heel erg sportminded, en bedrijven mogen dat nog net iets meer worden. Gympass is een goede start. Een pass on a mission: fysieke activiteit bevorderen en de levenskwaliteit van individuen en werknemers verbeteren. Dag pijn in je schouders, doei stijve nek en goodbye verkeerde zithouding. En het biedt bedrijven de mogelijkheid nog meer aantrekkelijke voordelen voor werknemers te bieden op het gebied van sport en gezondheid. Het wereldwijde netwerk van Gympass biedt momenteel toegang tot meer dan 23.000 sportlocaties. En ze breiden uit, eind 2018 moeten er ruim 1.200 sportlocaties in Nederland zijn. Wil je direct in meer dan 1 stad sporten, dat kan al onbeperkt vanaf € 34,50 per maand in 80 verschillende gyms! Da’s nog een lekker en goedkoop gymmen met zo’n company Gympass.

Lees ook:  Een boomhut bouwen? Zo pak je dat aan.

Eerst even proefdraaien, no problem: meld je vandaag nog aan voor een proefperiode van 15 dagen.

0 comments on “Company Gympass: da’s nog eens lekker gymmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *