Getest: de wellness suite van Van der Valk Exclusief, een ware kers op de…

by Sheima Josodimedjo

Hotelketen Van der Valk is voor bijna elke Nederlander wel een begrip. De bekende toekan van het hotel prijkt op vele plekken door het land op het dak. En leuk: ze blijven zichzelf vernieuwen en met de tijd mee gaan. Onlangs voegde Van der Valk Exclusief een nieuwe suite toe die alles in huis heeft voor een complete wellness beleving. De wellness suite belooft een ontspannen nachtrust en alle benodigdheden die je helpen om te relaxen. Ik ging proefslapen en ik ben de dag daarna heerlijk ontspannen wakker geworden. Lees snel verder om alles te weten te komen over dit bijzonder ontspannen verblijf.

Van der Valk Exclusief - Daily Cappuccino - Lifetstyle Blog

De wellness suite bevindt zich op de 18e etage van het hotel. De suite is te herkennen aan de deur waar husky’s op afgebeeld zijn, dus mijn verwachting triggerde een winterse sfeer in de kamer. Eenmaal binnen zag ik dat mijn vermoeden klopte.

Bij binnenkomst valt de grote houten stoel meteen op! Wat een eyecatcher. Verder hangt er in de kamer een rustgevende sfeer. De muren hebben natuurlijke kleuren; grijs, bruin en wit en de hele kamer is voorzien van een houten vloer. In de woonkamer staan bijpassende houten meubels én er is een open haard. Niet alleen zorgt ie voor heerlijke warmte, maar ook voor een knisperend ‘echt’ open haard geluid.

Van der Valk Exclusief - Daily Cappuccino - Lifetstyle Blog Van der Valk Exclusief - Daily Cappuccino - Lifetstyle Blog

Aan de andere kant van de haard staat een enorm bed waar ik die nacht heerlijk in heb geslapen. Het kingsize bed is een boxspring van Swiss Sense met winterse aankleding. De boxspring ziet er bijzonder stijlvol uit en ligt bovendien lekker zacht. Door de aankleding had ik echt even het gevoel dat ik in een winterse luxe chalet overnachtte…

Lees ook:  Last van een belabberde nachtrust? Wij geven tips!

Van der Valk Exclusief - Daily Cappuccino - Lifetstyle Blog Van der Valk Exclusief - Daily Cappuccino - Lifetstyle Blog

Maar voordat je in bed stapt is daar ook nog het wellness gedeelte voor de ultieme ontspanning. Een jacuzzi, sauna en douche met een geïntegreerd stoombad staan een paar meter van het bed op je te wachten. Heerlijk om de kamer niet uit te hoeven voor deze verwennerij. Wat het helemaal compleet maakt is dat je de lichten kunt dimmen wanneer je in de jacuzzi ligt. Je kunt de belichting aanpassen naar ochtend, avond en nacht. Een tip is om de belichting in te stellen op avond terwijl de haard aan staat. Geniet van de bubbels en het geluid van de knisperende haard. Kun je het je al voorstellen? Wij zeker wel….

Van der Valk Utrecht
Winthontlaan 4-6

3526 KV Utrecht

 

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy