Limburg Lonkt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Food X Travel: Jorn gaat drie sterren koken in Limburg

Er zijn van die plekken in Nederland waar ik graag kom. De een is Nijmegen, waar ik in de buurt ben opgegroeid en alles vertrouwd voelt. De ander is Limburg. Gastvrije mensen, de heuvels, ruimte en lekker eten.

Limburg Lonkt - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Je begrijpt dan ook dat ik stond te springen om naar het Zuiden af te dalen toen ik werd uitgenodigd door Naomi van Limburg Lonkt. Zij woont normaal gesproken in “het Westen” maar heeft er voor gekozen om een paar maanden in Limburg op “sabbatical” te gaan. Zij reist de provincie rond en het leek haar leuk om mij, samen met chefkok Wouter Houten, een sterrenmaaltijd te laten bereiden. Dat niet alleen, we moesten eerst de Limburgse natuur in om alle ingrediënten te verzamelen. Gelukkig wist ze niet dat ik helemaal niet kan koken…

Check de video voor het resultaat:

Header foto via iStock, Credit: DutchScenery

Lees ook:  Deze zomer staat in het teken van de Staycation - wij geven alvast 6 tips

0 comments on “Food X Travel: Jorn gaat drie sterren koken in Limburg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *