De Weefteef - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Een weefteef aan je muur

Weefteef… klinkt als een (liefkozend) scheldwoord zou je zeggen, maar is het pseudoniem van de 23-jarige Hannah Hoek. Het was tijdens haar opleiding op de Styling Academie in Amsterdam dat bij Hannah de interesse voor handgemaakte creaties opbloeide tot een ware passie. Zodoende ontwikkelde ze voor haar afstudeerproject een eigen wanddecoratie lijn.

Dit alles eigenlijk niet met de intentie om het te verkopen, totdat Hannah merkte dat steeds meer mensen interesse kregen in een uniek exemplaar. Omdat haar vriend haar altijd de bijnaam ‘weefteef’ gaf als ze weer eens helemaal verzonken tussen haar bolletjes wol zat te werken, was de naam voor haar productlijn ook gelijk geboren.

De Weefteef - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Foto via www.instagram.com/deweefteef/

De wandhangers zijn stuk voor stuk handgemaakt en hebben allemaal een kenmerkenden etnische stijl; oftewel, veel textuur en kleur. Bedoelt om een huis echt op te vrolijken. Benieuwd naar de ontwerpen van Hannah en misschien zelf eentje kopen voor thuis aan de muur óf als tof cadeau, ga dan naar deze website.

De Weefteef - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog
Foto via www.instagram.com/deweefteef/

Foto’s header via Concept WOAD

Lees ook:  Zo maak je van je keuken een huiskamerrestaurant

0 comments on “Een weefteef aan je muur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *