IKEA giftshop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

December shoppen in de pop-up IKEA giftshop

De decembermaand staat weer voor de deur. Dit betekent een hoop gezelligheid met familie en vrienden, maar hier komt helaas ook vaak cadeaustress bij kijken. Je komt er last-minute achter dat je nog cadeautjes moet kopen voor Sinterklaas en je moet ook nog bijpassende gedichten schrijven… Iets waar het bekende Zweedse woonwarenhuis slim op in springt, want je kunt vanaf nu tijdelijk Sinterklaas- en Kerstcadeaus scoren bij de IKEA Gift Shop in Utrecht. Naast deze fysieke winkel opent IKEA ook een online Gift Shop voor de feestdagen. En dit alles onder het motto ‘Geven met aandacht’.

IKEA giftshop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Naast losse cadeaus, zijn er ook verschillende cadeausets verkrijgbaar in de cadeauwinkel. Ook voor de kinderen zijn er speciale cadeaus te verkrijgen, zoals speelgoed, knuffels en schrijfwaren. De Gift Shop biedt ook de mogelijkheid om gepersonaliseerde rijmpjes toe te voegen aan je cadeau en je kunt er een hele ‘foute’ kerstfoto laten maken (leuk om als kerstkaart te versturen!). Verder is er natuurlijk ook een inpaktafel aanwezig waar je je gekochte cadeaus gelijk kunt inpakken met keuze uit talloze vrolijke papiertjes. Kortom: geen cadeaustress meer!

Wat we zelf erg tof vinden aan de tijdelijke Gift Shop is dat je een videoboodschap kunt opnemen die je via een QR-code op je cadeau kunt plakken. Een cadeau wat je bijvoorbeeld niet persoonlijk aan iemand kan geven, krijgt zo toch een persoonlijke touch door de videoboodschap.

IKEA giftshop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog IKEA giftshop - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

De winkel is geopend van maandag tot en met zondag (ga voor de exacte openingstijden naar deze website). Ook op 5 december, tweede kerstdag en oudejaarsdag is de Gift Shop geopend. 31 december is gelijk de laatste dag dat de Gift Shop van IKEA geopend is. Komen deze openingstijden je toch niet helemaal goed uit? Dan kan je ook 24/7 een bestelling plaatsen bij de Gift Shop via het interactieve beeldscherm op het Vredenburgplein. Zo zit je dus nooit zonder Sinterklaas- of Kerstcadeau!

Lees ook:  Kom alvast in de herfststemming met deze apps!

0 comments on “December shoppen in de pop-up IKEA giftshop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *