5 x leuker fit worden

by Isabeau Kamphuis

Sporten kan enorm ontspannend zijn en je helpen al de stress van een lange werkdag eruit te gooien. Even een rondje hardlopen of een avondje naar de sportschool klinkt dan ook als een goed plan, maar laten we eerlijk zijn: vaak hebben we daar na een lange dag gewoon geen zin meer in. Gelukkig zijn er genoeg trucjes en tips om sporten iets aantrekkelijker te maken; niks mis met een beetje zelfmotivatie!

1) Visualiseer je einddoel
Tip nummer één is dan ook om duidelijke doelen voor jezelf te zetten. Ergens naar toe werken maakt het daadwerkelijke doen een stuk gemakkelijker. Het bikini seizoen is natuurlijk net achter de rug, maar je kunt je ook focussen op die strakke jurk die je met oud en nieuw aan wilt! Wat je doel ook is: schrijf hem op en herinner jezelf eraan elke keer dat je aan de bank vastgelijmd lijkt te zitten.

2) Outfit
Ik weet niet hoe het met jullie ziet, maar ik word zelf altijd enthousiast van een nieuwe outfit; zelfs als het gaat om sportkleding. De tijd van joggingbroeken en grijze sweatshirts kennen wij niet! Er zijn genoeg leuke leggings en vestjes die ook nog eens super functioneel zijn. Of je nu buiten wilt gaan hardlopen of drie keer per week aan gewichten wilt gaan hangen; trakteer jezelf op een leuke outfit die het waard is om gebruikt te worden.

3) Bespoke dopper
Ook accessoires zijn belangrijk! En toch wel de meeste belangrijke is een sterke bidon. Hydrateren is enorm belangrijk, zeker als je gaat sporten. Wij zijn enorm fan van het merk dopper; niet alleen een super handig flesje maar ook nog eens duurzaam! Je kunt nu zelfs je eigen dopper met logo laten bedrukken.

Lees ook:  Ben jij ook al hooked aan het spelen van een potje padel?

4) App-musthaves
Langzaam weer opstarten na een paar maanden niks doen? Daar heb je echt geen all-inclusive sportschool abonnement voor nodig. De app-store staat vol met handige apps die workouts in de woonkamer mogelijk en makkelijk maken. Twee aanraders en persoonlijke favorieten zijn: streaks workouts en 7 minute workout.

5) Afvallen met shakes
Met een gezond dieet ben je natuurlijk halverwege, maar met de feestdagen om de hoek wil je misschien wat extra kilo’s kwijt. Maaltijdshakes zijn dan zeker het uitproberen waard! En ook nog eens enorm handig voor een drukke dag on the go!

Foto header via iStock, credits: Ivanko_Brnjakovic

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy