5 bewijzen dat je tuinmeubelen ook voor je interieur kunt gebruiken

by Redactie

In de wintermaanden kan je flink verlangen naar die heerlijke lange zomerdagen en avonden. Genietend in je tuin of op je balkon met een drankje bij de hand en de gezonde buitenlucht in je neus. Toch kun je zelfs in de winter, de zomer in huis halen. Hoe je dat doet? Door je tuinmeubelen ook voor je binnen interieur te gebruiken. Dat dat prima kan (én een fijn effect oplevert) bewijzen de volgende voorbeelden:

1) Modern met R.V.S.
Tuinmeubelen van Roest Vast Staal geven de tuin een moderne en strakke uitstraling. Deze stijl zien we ook binnenhuis veel terug. Het is dan ook niet gek dat dit materiaalsoort zowel binnen als buiten goed tot zijn recht komt. In de moderne keuken zijn R.V.S. meubelen niet meer weg te denken. Tuinmeubelen van R.V.S. kunnen daarom prima in je binnen interieur. Bekijk hiervoor bijvoorbeeld de RVS tuinstoelen.

5 bewijzen dat je tuinmeubelen ook voor je interieur kunt gebruiken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

2) Hangstoelen
Een grote trend in meubelland: de hangstoel. En daarvoor heb je zeker niet per se ook een boom nodig. Want met de standaard kan je de hangstoel neerzetten waar jij wilt. Leg er een paar zachte kussens in en het is heel fijn hangen met een boek en glas wijn binnen bij de open haard.

5 bewijzen dat je tuinmeubelen ook voor je interieur kunt gebruiken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

3) Schommelstoel
Bij een schommelstoel zie je al snel een veranda voor je, waarop een houten schommelstoel een oud vrouwtje, al breiend, voor zich uit starend heen en weer zit te wiegen. Althans dat is de ‘ouderwetse’ gedachte. Want dat een schommelstoel ook hartstikke hip kan zijn, dat bewijzen de moderne exemplaren van tegenwoordig wel. En je kan ze ook prima in huis gebruiken, bijvoorbeeld in de babykamer.

Lees ook:  Hoe je van jouw tuin een winters paradijs maakt

4) Wicker
Als er één grote trend is op dit moment dan is dat wel wicker. Een trend die je veel terug ziet bij buitenmeubels, maar de laatste tijd ook steeds meer binnenshuis. Het voordeel van wicker is dat het een luchtige look geeft aan je interieur. Die buiten wicker stoel kan je dus perfect naar binnen halen ter aanvulling van bijvoorbeeld je keukentafel.

5 bewijzen dat je tuinmeubelen ook voor je interieur kunt gebruiken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

5) Bijzettafel
Het mooie van tuinmeubelen is dat ze vaak een duurzame houtlook hebben. Haal je die houtlook naar binnen, dan creëer je ook gelijk een meer natuurlijke sfeer in je huis. Bijvoorbeeld een bijzettafeltje met een tafelblad van hardhout. Een typisch voorbeeld dat het zowel buiten als binnen heel goed doet.

5 bewijzen dat je tuinmeubelen ook voor je interieur kunt gebruiken - Daily Cappuccino - Lifestyle Blog

Related Posts

Daily Cappuccino is dé Nederlandse lifestyle blog met een dagelijkse portie interessante, opmerkelijke en leuke berichten op het gebied van travel, food, gadgets, art & design, fashion, wheels, events en natuurlijk coffee.

Copyright @2023 Daily Cappuccino

Deze website gebruikt cookies om je een betere ervaring te bieden. Mocht je het hier niet mee eens zijn, dan kun je deze cookies weigeren. Accepteer Lees meer

Privacy & Cookies Policy